او عنوان کرد: شامل مهارت پخت غذای بومی محلی قلیه ماهی و للک بوشهری، شله موینی بوشهری، پتی چغندر بوشهری، مشتک اناری، مَجَک و حشینه از جمله غذاهای بومی محلی هستند که در فهرست آثاری ملی ثبت شده است.
کارشناس ثبت آثار اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر ادامه داد: کار مستند نگاری این آثار شامل تحقیقات میدانی و کتابخانهای، عکس، گزارش مکتوب و فیلم از اسفند پارسال آغاز شده بود.
بیشتر بخوانید
معموری عنوان کرد: هفته آینده پرونده آثارهای متعددی دیگری در حوزه آثار طبیعی، آثار منقول، آثار غیرمنقول و حوزه تعیین حرایم برای ثبت ملی ارسال خواهد شد.
او تاکید کرد: استان بوشهر در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری دارای ظرفیتهای بسیار بالایی است که باید از این ظرفیتها استفاده مناسب صورت گیرد.
انتهای پیام/م