سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدنی خبرداد؛

احیای فرش راور کرمان با ۱۰۰۰ شغل برکت

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از احیای فرش راور کرمان با طرح‌های اشتغال‌زایی این بنیاد خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  امیرحسین مدنی  مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به حضور فعال و پررنگ بنیاد برکت در شهرستان راور افزود: تا به امروز ۴۹۰ طرح اشتغال‌زایی در رسته فرش دستبافت در راور به بهره‌برداری رسیده که باعث ایجاد یک‌هزار و ۴۷ فرصت شغلی در این شهرستان شده است.

وی ادامه داد: میزان حجم سرمایه‌گذاری کل برای راه‌اندازی ۴۹۰ طرح اشتغال‌زایی برکت در راور ۴۴۱ میلیارد ریال است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ۴۶۲ طرح اشتغال‌زایی این بنیاد در شهرستان راور به بانوان اختصاص پیدا کرده است.
مدنی خاطرنشان کرد: شبیه‌سازی، تقلب‌بافی، تغییر فرهنگ و نداشتن صرفه اقتصادی باعث شده بود بافت فرش در راور کرمان با رکود مواجه شود که طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت باعث بازگشت رونق به این حوزه شده و در حال حاضر بسیاری از زنان و جوانان شهر به قالی‌بافی مشغول هستند.

وی با تاکید بر تکمیل زنجیره تولید فرش راور به عنوان یک برند گفت: بنیاد برکت در حوزه‌های تامین مواد اولیه، معرفی پشتیبان، ارائه خدمات جانبی و بازاریابی محصول نهایی جهت تشکیل و تکمیل زنجیره تولید فرش در راور فعال است. در همین راستا و برای اولین بار، دو کارگاه رنگرزی و پرداخت قالی در این شهر آغاز به‌کار کرده‌اند.

مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: همچنین چهار کارگاه قالی‌بافی در راور مشغول به فعالیت هستند که یکی از این کارگاه‌ها توسط یکی از اساتید دانشگاه فرش این شهرستان راه‌اندازی شده و افراد مشغول در این کارگاه هم فارغ‌التحصیلان و دانشجویان همین دانشگاه هستند. در این کارگاه علاوه بر بافت، مرمت و پرداخت قالی هم انجام می‌شود.

مدنی یادآور شد: بافت یک تخته فرش بیشتر از یک‌سال زمان می‌برد و بنیاد برکت در این مدت، از قالی‌بافان برای امرار معاش حمایت می‌کند تا مجبور به پیش‌فروش محصول خود نباشند و سود بیشتری نصیب‌شان شود.

وی با تاکید بر بازاریابی هر چه بیشتر برای فرش راور یادآور شد: تمام کشور‌های همجوار به‌خصوص همسایگان شمالی، بازار خیلی خوبی برای فرش راور محسوب می‌شوند و این برند ایرانی قابلیت صادرات به این کشور‌ها را دارد.

مدیرعامل بنیاد برکت همچنین با اشاره به راه‌اندازی ۲ هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در مناطق محروم و روستایی استان کرمان در هفته گذشته خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی باعث ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار برای ۶ هزار نفر در مناطق کم برخوردار استان کرمان شده است.

مدنی با اشاره به فعالیت ۱۸ مجری و تسهیل‌گر بنیاد برکت در استان کرمان افزود: ۷ شهرستان راور، کوهبنان، فهرج، ریگان، نرمانشیر، رودبار جنوب و عنبرآباد و ۱۲۰ روستا در این استان تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت قرار دارند.

وی یادآور شد: یک‌هزار و ۳۶ طرح اشتغال‌زایی دیگر نیز در مناطق محروم استان کرمان در شرف راه‌اندازی است که ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ متقاضی را به دنبال خواهد داشت.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، حجم کل سرمایه‌گذاری برای فعالیت‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور این بنیاد در استان کرمان ۲ هزار و ۷۶ میلیارد ریال است.

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز ۳ هزار و ۳۸۸ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری ۴ هزار و ۷۹۶ میلیارد ریال در مناطق محروم استان کرمان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.