لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان، گفت:نقش تغذیه در
تقویت سیستم ایمنی بدن اثر گذار و طی مطالعات و پژوهشهای متعدد به اثبات رسیده است.
او ادامه داد: رعایت نکات ارائه شده در مورد تغذیه سالم در کنار توصیههای بهداشتی برای همه افراد و در تمام سنین، برای پیشگیری از ابتلاء و افزایش قدرت مقابله بدن با ویروس کرونا بسیار موثر خواهد بود.
لشکر بلوکی افزود:تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، مانند، مصرف مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حقظ سلامت بدن، مصرف انواع مختلف مواد غذایی در ٦ گروه غذایی اصلی (نان و غلات، سبزیها، میوهها شیر و فرآوردههای آن، انواع گوشتها، تخم مرغ حبوبات و مغز دانهها) باید رعایت شود.
او گفت: مصرف منظم وعدههای غذایی، به خصوص صبحانه و ٢تا٣ میان وعده برای تامین انرژی، پروتئین و ریز مغذیهای مورد نیاز، برای بدن بسیار مفید است.
این مقام مسول گفت: مصرف روزانه میوه و سبزی و مایعات فراوان و غذاها بصورت آب پز و بخار پز امر مهمی است.
او گفت: برای تقویت کننده سیستم ایمنی بدن برخی از مواد مغذی ممکن است اثر تقویت کننده سیستم ایمنی بدن را داشته باشند مانند.
پروتئین، آهن، روی، سلنیم و ب١٢، این مواد مغذی در منابع غذایی نظیر گوشت قرمز، گوشت سفید، حبوبات، تخم مرغ، لبنیات و مغزها یافت میشود.
او گفت: مصرف خوراکیهایی که دارای ویتامین A ,d ,c و E نیز به ارتقای سیستم ایمنی کمک شایانی میکند.
لشکر بلوکی در پایان گفت: با رعایت رژیم غذایی متعادل، متنوع و متناسب، تقریبا به مصرف هیچ مکملی نیاز نیست (ویتامین دی یک استثنا است).
انتهای پیام /م