سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اورژانس اجتماعی کشور:

مردم گزارش‌های کودک آزاری را به ۱۲۳ اطلاع دهند/ رتبه بالای کودک‌آزاری در بین گزارش‌های مردمی

علی‌گو گفت: مردم در صورت مشاهده کودک آزاری با شماره ۱۲۳ تماس بگیرند.

محمود علی‌گو رئیس اورژانس اجتماعی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خبر‌های مختلف در خصوص کودک آزاری اظهار کرد: در حال حاضر مدتی است که اطلاع رسانی در خصوص کودک آزاری زیاد شده، اما آمار کودک آزاری تغییری نکرده و افزایش نیافته است.

رئیس اورژانس اجتماعی کشور با تاکید بر اینکه مردم در صورت مشاهده کودک آزاری با شماره ۱۲۳ تماس بگیرند، گفت: بزرگترین راه شناسایی موارد کودک آزاری هم این گزارشات مردمی است و به ما این گزارشات کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بعد از آنکه موارد کودک آزاری از طریق گزارشات مردمی شناسایی شد مداخلات ما صورت میگیرد، بیان کرد: نوع آزار و مدت زمان آزار توسط سازمان بهزیستی انجام می‌شود بعد از آن که اطلاعات لازم را به دست آوردیم بررسی می‌کنیم که این کودک نیاز به دریافت چه خدمتی دارند تا مداخلات روان شناسی، روان پزشکی و مددکاری آغاز شود و به دنبال آن کودک وارد مراکز شبه خانواده، مراکز بهزیستی و یا درون سایر اعضای خانواده کودک مانند؛ دایی، خاله، عمو، عمه و ... می‌شود.

علی‌گو درخصوص بازگشت مجدد کودک به خانواده‌ها، تصریح کرد: گاهی اوقات کودک مادر نرمالی دارد، اما پدر کودک نرمال نیست و بهزیستی در صورتی کودک را تحویل مادر می‌دهد که اطمینان پیدا کند پدر حضور فیزیکی در خانه ندارد، هر چند که بهزیستی اختیار تام ندارد تنها پیشنهاد دهنده است و باید قاضی حکم را در این خصوص صادر کند.


بیشتر بخوانید


رئیس اورژانس اجتماعی کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کودک آزاری چندمین رتبه را در بین تماس‌های ۱۲۳ دارد؟ گفت: کودک‌آزاری رتبه بالایی را در بین گزارشات مردمی به ۱۲۳ دارد، اما در استان‌های مختلف متفاوت است در استانی گزارش کودک آزاری و در استانی گزارش همسر آزاری بیشتر است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نقش سازمان بهزیستی برای فرهنگ سازی و کاهش موضوع کودک آزاری، بیان کرد: یک قانونی به عنوان قانون حمایت از کودکان و نوجوانان داریم که دستگاه‌های مختلف باید در زمینه فرهنگ سازی در خصوص مسائل مربوط به کودکان و نوجوانان حضور پررنگی داشته باشند و ما باید سراغ این دستگاه‌ها برویم چرا که در خصوص کودک آزاری یک همت جمعی و همکاری بین دستگاهی لازم است.

علی‌گو  با بیان اینکه کودک آزاری یک بُعد از مسائل مربوط به کودکان است، ادامه داد: کودک آزاری ابعاد مختلفی دارد، به تازگی دادستان مشهد اقدامی را به انجام داده و کسانی را که به اجبار کودکان را بر سر چهارراه‌ها نگه می‌دارند بازداشت می‌کند چرا که کار کردن کودک یکی از مصادیق کودک آزاری است.

رئیس اورژانس اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: بر روی تربیت کودکان در خانواده و فرزند پروری باید کار شود، مبلمان شهری ما باید دوستدار کودک باشد، آموزش و پرورش در تربیت معلمان و خانواده‌ها باید نقش جدی و پررنگی داشته باشد تا بتوانیم در خصوص کاهش کودک آزاری فرهنگسازی کنیم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۱۲ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
مشکل ریشه ای حل کنید نه....
ناشناس
۱۰:۴۵ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
خدااااااااااااااا
پیمان اشراقی
۱۰:۳۲ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
سلام ،

یادش بخیر ،
روزهای اول شیوع کرونا و آغاز قرنطینه ستاد بحران وزارت بهداشت ،
همین شماره را اختصاص داده بود که موارد حمله جوانان و نوجوانان به والدین ،
بر اثر بی حوصلگی را گزارش دهید .
ناشناس
۱۰:۰۹ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
بروید این کودکان بینوا وبدبخت شیشه پاک کن سر جهارراه ها که کم هم نیستند و اکثرا توسط افراد خلاف کار ومواد فروش اجیر شده اند را جمع آوری کنید در منطقه 2 (شهرک غرب سعادت آباد) که تعداشان به 500 نفر میرسد اینها با توجه به شرایط خشن کار وزندگی شان وسوء استفاده های بسیار از آنان که هیچ فریاد رسی هم ندارند در آینده افرادی ضد اجتماعی واز بزه کاران جامعه خواهند شد.تا کی بعلت بی مسئولیتی بهزیستی وشهر داری ونهاد های مربوطه شاهد صحنه های مشمئز کننده سر چهار راه ها باشیم.
ناشناس
۱۰:۰۴ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
چی میگید بابا میشینن تو خونشون تلفن جواب میدن بعد هم میگن به ماربطی نداره برو به پلیس بگو زنگ پلیس میزنی میگن برو دادسرا شکایت کن فوق آخرش هم که پرونده تشکیل بشه بدون ریشه یابی قضیه طرف را ول میکنند به امان خدا که به هزاران آسیب دیگرمبتلا شودواحد اجتماعی وپیشگیری از وقوع جرم دادگستری هم که کارش مختص این مسایل هست اعتنایی نمی کنند وقتی میری سراغشون میگن رییس باید دستور بده حالا رییس کجاست ؟قاضی محکمه هست به ندرت خودمون هم می بینیمش همه چیز فرمالیته وصوری برای بالا بردن آمار کاغذی و جذب بودجه کی به کیه ؟مگر اینکه خدا رحم کنه
ناشناس
۰۹:۴۳ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
تو این زمونه کودکان دهه هشتاد و نود ادم رو زنده میخورن از بس پرو و بی ادبن و باید از روش قدیم تربیت اصیل ایرانی دمپایی وشلنگ مادر و کمربند پدر استفاده کرد و بهزیستی اگه راست میگه بره سراغ معیشت مردم نه تربیت مردم که با این دخالت تربیتی وضع معلومه اگه به یه بچه کوچکترین حرفی بزنی صدتا حرف رکیک بهت میزنه تازه اگه بهت رحم کنه و با چاقو نکشتد که تو دادگاه هم میگن بچس و هیچ جاشم نمیگیرن والا با این فرمان که داریم پیش میریم او نا ما رو تربیت میکنن