سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز پخت نان بربری؛ خوشمزه و ترد

در مطلب زیر طرز تهیه نان بربری را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست‌کردن نان در خانه هرچند سختی‌های خاص خودش را دارد، اما لذتی دارد که قابل مقایسه با پخت دیگر غذا‌ها نیست.

مواد لازم برای تهیه نان بربری:

آرد: ۱ کیلو
خمیر مایه: ۲۰ گرم
نمک: ۱۲ گرم
شکر: ۱۵ گرم
روغن: ۱۰ گرم
آب: ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم
بهبود دهنده: ۵ گرم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت نان بربری:

۱. خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آن‌ها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.

۲. در مرحله بعد درست کردن نان بربری خمیر را ۴ دقیقه‌ای با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر ورز دهید.

۳. سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند.

۴. خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه‌ها کمی استراحت کنند. بعد چانه‌ها را پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشان برسند.

۵. درآخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت ۱۲ دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان‌ها پخته شوند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۵۲ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
با فیلم اموزش بدهید
محسن
۱۶:۴۰ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
من درست کردم وقتی داخل فر گذاشتم روی بربری درست نشد و مثل سنگ سفت شد.
یوسف
۱۶:۲۱ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
روغن و شکر برای بربری ساده لازم نیست ولی برای نان روغنی باید باشه تا جایی که من میدونم بهبود دهنده اصلا نیازی نداره
حمید
۱۵:۰۱ ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
من ده ساله نونوایی بربری دارم تا حالا ندیدم روغن و شکر کسی بزنه بهبود دهنده هم لازم نیس نمیزنن وقتی اطلاعات ندارین الکی شر نشر ندین مواد تشکیل دهنده بربری فقط ارد اب خمیرمایه و نمکه والسلام
ناشناس
۰۸:۱۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
تشکر
ناشناس
۲۰:۳۹ ۰۳ بهمن ۱۳۹۹
لطفا با فیلم اموزش بدید