سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه عدسی میجو؛ یک عدسی متفاوت و خوشمزه برای روزهای سرد

در گزارش زیر طرز تهیه عدسی میجو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  نان سوریه‌ای آشنا کنیم.

مواد اولیه:
▪ عدس یک لیوان
▪ سیب‌زمینی متوسط یک عدد
▪ پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
▪ آرد یک قاشق غذاخوری
▪تخم مرغ دوعدد
▪ مرزه خشک یک قاشق غذاخوری (اگر مرزه در دسترس نداشتید می‌توانید از شنبیله خشک یا هر سبزی معطر دیگر هم استفاده کنید)
▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
عدس را می‌پزیم و بعد از پختن، آب آن‌را کنار گذاشته و عدس را می‌کوبیم تا کاملا له شود.

در ظرفی روغن ریخته و پیاز سرخ شده را همراه با آرد کمی تف می‌دهیم و سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل به آن می‌زنیم و عدس کوبیده شده را به‌همراه آب‌عدس داخل آن می‌ریزیم. اگر آب‌عدس کم بود یک لیوان آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. سیبب‌زمینی راخرد کرده و داخل عدس می‌ریزم و می‌گذاریم عدسی جا بی‌افتد. بعد از این‌که سیب‌زمینی‌ها پخته شد و عدسی غلیظ شد دو عدد تخم مرغ را داخل ان می‌شکنیم و بعد از چند جوش که تخم مرغ‌ها داخل عدسی بسته شد و پخته، عدسی آماده است.

در شب‌های سرد زمستان عدسی که یک غذای کامل و خیلی هم سریع آماده می‌شود، خیلی می‌چسبد.

عدسی را می‌توانید با آبلیمو و یا رب انار بخورید همراه با ترشی.

در ترکی بجنوردی به عدسی می‌گویند: " میجو" و از غذا‌های خوشمزه و مورد علاقه همه است.

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۰۳ ۰۳ بهمن ۱۳۹۹
عالی بود ممنون
ناشناس
۰۵:۳۶ ۰۳ بهمن ۱۳۹۹
در حال بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
خیلی عالی بود
نسرین
۰۹:۵۲ ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
فکر كنم ی غذای خوشمزه و مقوی باشه برا صبحانه و شام
ممنون از دستور پختش
النا کرمانیون
۰۰:۵۲ ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
به به چه غذای مقوی و خوشمزه ای میشه ، ممنونم بابت سایت خوبتون
ناشناس
۰۰:۲۴ ۰۲ بهمن ۱۳۹۹
سلام ممنون بابت آموزش این نوع غذاها
لااقل نه هوس میکنیم اگرم هوس کردیم باپختنش مشکلی نداریم
عدس تو همه خونه هاهست
ناشناس
۲۲:۲۸ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
آفرین به به چه غذای خوبی ممنون ازدستورغذا تون
ناشناس
۲۱:۳۶ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
ما هم میگیم (مرجمگ)
ناشناس
۲۱:۲۵ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
فکرکنم این مال منطقه خراسان شمالی باشه
....
۲۰:۰۷ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
عالی