سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیک سیب توپر + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز طرز تهیه کیک سیب تو پر را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
سیب.... ۶ عدد متوسط

دارچین .... ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ .... ۲ عدد

شکر ..... ۲۰۰ گرم

وانیلین .... یک چهارم قاشق چایخوری

شیر ... ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

روغن مایع.... ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

آرد .... ۲۵۰ گرم

بیکینگ پودر ... ۱ قاشق چایخوری

کرمفیل آماده ..... ۲۰۰ گرم

خلال پسته برای تزئین .... به میزان لازم

روش‌تهیه

پوست سیب‌ها را بگیرید و داخل آن‌ها را با هسته گیر خالی کنید و رویشان دارچین بپاشید. آن گاه کف و دیوارۀ قالب را به قطر ۲۳ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید. آن گاه سیب‌ها را در قالب بچینید. حالا تخم مرغ ها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد شیر و روغن مایع را همراه با مواد خشک، بطور یک در میان به مایه اضافه کنید و با سرعت کم همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. اکنون گاه مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید و مراقب باشید که داخل سیب‌ها خالی بماند. اینک داخل سیب‌ها را با کرمفیل پر کنید. (برای این کار از کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده کمک بگیرید). آن گاه کیک سیب را به مدت تقریبی ۵۰-۶۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بپزید. حالا کیک را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

خواص دارچین

شاید اگر بدانید که دارچین به‌تن‌هایی حاوی بیش از ۴۱ نوع ترکیب محافظت‌کننده‌ی بدن است، دیگر آن را یک ادویه‌ی کم‌کاربرد نبینید! وقت آن رسیده که کمی بیشتر با این ادویه‌ی قهوه‌ای رنگ و خوشبو که به دو صورت پودر و چوب قابل استفاده است آشنا شوید و در برنامه‌ی غذایی روزانه‌ی خود جای ویژه‌ای برای آن باز کنید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.