او ادامه داد: علاوه بر این برای اینکه بتواند نامزدهای خود را به صورت نهایی معرفی کند، منتظر نهایی شدن تغییرات قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس است و تا این تغییرات نهایی نشود هیچ حزب و تشکل سیاسی نمیتواند از یک فرد به عنوان نامزد نهایی خودش رو نمایی کند ، مجلس هم باید اعلام کند که اگر نمیتوانند این تغییرات را نهایی کند قانون قبلی را مد نظر قرار داده و اگر هم میتوانند هر چه سریعتر باید خروجی آن را به دست شورای نگهبان برساند.
نمازی درباره تغییرات قانون انتخابات گفت: در این قانون شرایط نامزدها مشخص شده است و احزاب هم باید بدانند که نامزدهای مورد نظر آنها باید چه شرایطی داشته باشند و این قانون دارای شرایط سلبی و ایجابی مختلفی برای نامزدهاست که بر روی نظر احزاب هم تاثیرگذار است، از همین رو حزب کارگزاران هم منتظر نهایی شدن این تغییرات است تا اگر این تغییرات نهایی شود حزب ببیند که میتوانند با این شرایط کنار بیاید یا خیر؛ اگر حزب نتواند نامزدی ارائه کند احتمالا منجر به عدم معرفی نامزد در انتخابات خواهد شد.
فعال سیاسی اصلاح طلب درباره احتمال حضور محمدرضا عارف در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده هم اضافه کرد: آنچه من شینده ام گویا عارف درصدد است تا به صورت انفرادی به میدان بیاید و به نهاد اجماع ساز هم توجهی ندارد؛ اسحاق جهانگیری هم ابتدا اعلام کرد که میآید اما بعد تکذیب شد، اما الان باز صحبت هایی مطرح است که ممکن است به میدان بیاید.
او در پاسخ به این سوال که در صورت ورود؛ آیا این دو نامزد، گزینه نهایی اصلاحات خواهند بود؟ گفت: اگر عارف به صورت انفرادی بیاید قطعا نامزد اصلاحات نخواهد بود، اما اگر بگوید من تابع تصمیمات نهاد اجماع ساز هستم آن زمان در معرض مقایسه با سایر نامزدها قرار خواهد گرفت؛درباره جهانگیری هم مطمئنم که مستقل نخواهد آمد، بلکه با مشورت و نظر اصلاحات و طبق آن نهاد اجماع ساز به میدان خواهد آمد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درپایان تاکید کرد: برای مثال در قانون جدید انتخابات آمده است که نامزدها یا باید سابقه نمایندگی و یا نظارت را داشته باشند، که جهانگیری هر دوی این موارد را دارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/