سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل کمیته امداد استان همدان گفت:

یک هزار و ۱۳۳ شغل با طرح راهبران شغلی

مدیرکل کمیته امداد استان همدان از ایجاد یک‌ هزار و ۱۳۳ شغل جدید با کمک «راهبران شغلی» برای مددجویان زیر پوشش در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، پیمان ترکمانه امروز مدیرکل کمیته امداد استان همدان بیان کرد: از آنجایی که ایجاد توانمندی در بین خانواده‌های زیر پوشش، اولویت کمیته امداد امام خمینی (ره) است بنابراین ایجاد مشاغل پایدار به عنوان یکی از مهمترین روش‌های تحقق این هدف، همواره در صدر برنامه‌های کمیته امداد قرار دارد.

او با بیان اینکه کارآفرینان حرفه‌ای در مسیر ایجاد اشتغال به عنوان راهبران شغلی به یاری کمیته امداد آمده‌اند گفت: در طرح راهبران شغلی، فردی که از او به نام راهبر شغلی یاد می‌شود، در واقع فعال اقتصادی و کارآفرینی است که در یک عرصه خاص اقتصادی مشغول فعالیت است و پس از تائید صلاحیت‌های عمومی و فنی، زمینه همکاری کمیته امداد با او فراهم می‌شود.

ترکمانه با اشاره به اینکه اجرای طرح «راهبری شغلی» در استان، گام مهمی جهت ایجاد مشاغل پایدار و کسب و کار موفق برای مددجویان است گفت: یک‌هزار و ۱۳۳ شغل جدید طی ۹ ماهه امسال با کمک کارآفرینان حرفه‌ای برای مددجویان ایجاد شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان همدان با بیان اینکه در حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد، مددجویان بعد از استعدادسنجی، مشاوره شغلی، آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و دریافت تسهیلات، وارد چرخه اشتغال می‌شوند تصریح کرد: این دسته از مددجویان، پس از طی این مراحل، به راهبران شغلی معرفی می‌شوند تا با استفاده از دانش و تجربه آنان به عنوان کارآفرینان حرفه‌ای بتوانند با کمترین هزینه و در سریع‌ترین زمان ممکن، منافع اقتصادی مناسبی به دست آورده و در پایدارسازی شغل خود موفق‌تر شوند.

او با تاکید بر اینکه در این الگوی موفق، کارآفرینان حرفه‌ای در یک رشته تخصصی به صورت داوطلبانه و با نیت خیر، راهبری شغلی مددجویان را به عهده می‌گیرند ادامه داد: الگوی «راهبری شغلی» یک الگوی کارآفرین محور است که از این طریق، کارآفرینان حرفه‌ای، ایجاد اشتغال برای محرومان را در رشته‌ای که در آن تخصص و تجربه دارند را بر عهده می‌گیرند و گام‌به‌گام با آن‌ها همراه می‌شوند تا شغلشان به پایداری برسد و از منافع اقتصادی مناسبی برخوردار شوند.

ترکمانه یادآور شد: راهبران شغلی در مرحله نهایی، در بازاریابی و فروش تولیدات مددجویان نیز کمک‌های مؤثری انجام می‌دهند که در مجموع، این اقدامات توانسته با نظارت مستمر، زمینه خودکفایی و توانمندسازی بسیاری از خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد را فراهم کند.

منبع:فارس

انتهای پیام/د.ا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.