به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک بستنی شکلاتی، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. این دسر ترکیبی از کیک و بستنی بوده که مطمئنا طعم عالی و لذیذ آن، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار خواهد گرفت. از این رو میتوانید این کیک خوشمزه و لذیذ را برای مهمانیها و مناسبتهای مختلف خود تدارک ببینید.
کیک بستنی شکلاتی، این دسر سرد خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل طبخ و سرو نمایید. میتوانید در رسپی این کیک نیز تغییراتی بدهید و با توجه به سلیقه و ذائقه خود از بستنی وانیلی و حتی برای تزیین آن از سس کارامل استفاده کنید.
آموزش آشپزی:
مواد لازم
آرد: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲۶۵ گرم
روغن: دو سوم پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
بستنی شکلاتی: یک لیتر
شکلات آب شده: یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم: دو سوم پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سفیدههای تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و با همزن مخلوط کنید تا خوب فرم بگیرد.
در یک ظرف دیگر شکر و روغن را مخلوط کرده و هم بزنید.
سپس زردههای تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط شکر اضافه و هم بزنید.
آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را نیز در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید.
نصف مخلوط آرد را به مواد شکر اضافه و مخلوط کنید.
سپس آب ولرم را به مخلوط اضافه و ۳۰ ثانیه مواد را هم بزنید.
بقیه مخلوط آرد را نیز به مواد شکر اضافه و مجدد مواد را هم بزنید.
حالا سفیدههای تخم مرغ را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
قالب کیک مورد نظر خود را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
پس از آماده شدن کیک و سرد شدن آن، یک لایه نازک رویی را برش و وسط کیک را خالی کنید.
وسط کیک را با بستنی شکلاتی که نه شل شده باشد و نه منجمد، پر کنید.
سپس لایه رویی کیک را که برش زده اید را بر روی کیک بگذارید و کمی فشار دهید.
باید کیک بستنی را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال فریزر بگذارید تا بستنی به خورد کیک رفته و آماده شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/