سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هنیه:

طرح معامله قرن، معامله با شیطان است

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت: طرح موسوم به معامله قرن در واقع معامله با شیطان است.

به گزارش  خبرنگار  مجلس گروه  سیاسی  باشگاه  خبرنگاران  جوان، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس عصر امروز (دوشنبه، ۲۹ دی ماه) در نشست مجازی رؤسای کمیسیون‌های روابط خارجی مجالس کشور‌های حامی فلسطین گفت: جمهوری اسلامی ایران، همواره این چنین کنفرانس‌هایی را برگزار می‌کند، لذا به خاطر تلاش‌های ایران در مسیر یاری رساندن به مسئله امت یعنی مسئله فلسطین و قدس از جمهوری اسلامی ایران تقدیر می‌کنم.

وی تصریح کرد: این کنفرانس در حالی برگزار می‌شود که منطقه و امت ما یکپارچه نیست و جمهوری اسلامی ایران با برگزاری این کنفرانس‌ها تاکید می‌کند که مساله فلسطین، مساله‌ای واحد و متحد کننده است و اختلاف‌ها هرآنچه باشد و هرکجا باشد، اما ملت‌ها در مساله قدس، فلسطین و مقاومت در برابر طرح رژیم صهیونیستی و تلاش آمریکا برای سیطره بر منطقه، وحدت نظر دارند.

هنیه افزود: بر کسی پوشیده نیست که طی سال‌های گذشته توطئه‌ها و طرح‌های مختلفی علیه ما صورت گرفت که با هدف از بین بردن مساله فلسطین بود و در دوره حکومت ترامپ این توطئه‌ها به شکل پلیدتر و وقیحانه تری افزایش یافت. ترامپ طرح موسوم به معامله قرن را مطرح کرد که در واقع معامله شیطان است.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس ادامه داد: معامله قرن در واقع پایه‌های مساله فلسطین را نشانه گرفت، یعنی قدس، سرزمین، پناهندگان و طرح الحاق سرزمین‌ها مطرح شد و پس از آن، عادی سازی روابط بین برخی دولت‌های عربی در منطقه و رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

وی افزود: بدون شک این طرح آمریکایی ابعاد مختلف و اهدافی دارد که بر شما پوشیده نیست و در رأس آن از بین بردن مساله فلسطین و ایجاد ائتلاف‌های منطقه‌ای است. ائتلاف‌هایی بر این اساس که دولت رژیم اشغالگر صهیونیستی به عنوان همسایه و هم پیمان شمرده شود و از دیدگاه آنان، دشمن به حساب نمی‌آید و دشمنان، از نگاه آنان، همان جریان مقاومت و جمهوری اسلامی ایران و بعضی کشور‌هایی هستند که بر استقلال سیاسی خود تاکید دارند و حمایت خود را از مساله فلسطین و ایجاد یک دولت مستقل با پایتختی قدس اعلام می‌کنند.

هنیه ادامه داد: لذا ما با چنین خطر و چالشی رو به رو هستیم که تبعات آن صرفا در مساله فلسطین نخواهد بود بلکه منطقه و امت ما را نیز نشانه می‌گیرد و ما شاهد بودیم که چگونه برخی کشور‌های منطقه و در رأس آن‌ها ایران، محاصره می‌شوند تا مسیر بیداری امت و مقاومت در فلسطین بسته شود.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس اظهار کرد: بر این اساس، باید بر سر نگاه و طرحی استراتژیک و کامل توافق کنیم و این استراتژی بر پایه وحدت ملت فلسطین و پایبندی آن به اصول و حفظ سرزمین‌های آن از نهر تا بحر شکل گیرد تا سیطره رژیم صهیونیستی بر خاک فلسطین به رسمیت شناخته نشود.

وی ادامه داد: پس از آن، راهکار مقاومت فعال شود؛ چرا که تنها با مقاومت می‌توان اشغالگران را از سرزمین هایمان خارج کنیم. مقاومت راهکاری است که آن را در آزادسازی غزه و جداسازی شهرک‌ها از آن و آزادسازی اسیران مان طی تبادل اسیران امتحان کردیم و اگر انتفاضه دوم ادامه می‌یافت، می‌توانستیم اشغالگران را از کرانه باختری خارج کنیم. چرا که آنان در برابر عملیات‌های شهادت طلبانه و خواسته‌های متوالی مقاومت، تصمیم گرفته بودند که به صورت یک طرفه از مساحت وسیعی در کرانه باختری عقب نشینی کنند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تصریح کرد: تاکید می‌کنیم که راهکار مقاومت و توسعه ابزار‌های آن به هیچ وجه قابل تغییر نیست و تسلیم فشار‌ها و باج‌ها از هرکجا که باشد نخواهیم شد. مقاومت ما ادامه دارد. سلاح و اراده خود را به همراه داریم. ما سربازان و رزمندگانی داریم و مهمتر از آن ملتی داریم که پذیرای مقاومت و جانفشانی‌ها است.

وی بیان کرد: مساله راهبردی سوم، اینکه باید یک ائتلاف قوی در منطقه و امت ایجاد کنیم که در مساله فلسطین و انتفاضه و لزوم حمایت از مقاومت ملت فلسطین و استمرار مقاومت در خاک فلسطین اتفاق نظر داشته باشند. ما معتقد هستیم که مساله مقدس و مبارک قدس، باید مساله اصلی امت ما باشد و توجه به این مساله می‌تواند عزت امت و قدرت آن برای بقاء استمرار و پایداری را بازگرداند.

هنیه افزود: به ویژه آنکه ما می‌دانیم که در طول تاریخ، همه توطئه‌های تحمیل شده بر امت در خاک قدس و مسجد اقصی با شکست مواجه شده اشغالگرانی در طول تاریخ با هدف نابودی امت ما آمدند، اما پایان آن‌ها در سرزمین فلسطین و قدس بود. از صلیبی‌ها گرفته تا قوم مغول و فرانسوی ها، همه آن‌ها نتوانستند که به اشغالگری خود ادامه دهند و در برابر قدس و ساکنان آن و وحدت و اصالت این است که با عقیده و دین آن مرتبط است، زانو زدند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس اظهار کرد: مساله راهبردی چهارم، پذیرش همه آزادگان جهان است که مخالف با اشغالگری، تجاوز، نقض حقوق بشر و زورگویی آمریکا در منطقه هستند و باید با آن‌ها روابط مستحکم ایجاد نمود. ما شاهد تحولات مثبت در بسیاری از سرزمین‌ها و بخش‌ها حتی در اروپا، آمریکای لاتین و دیگر کشور‌های جهان هستیم.

وی گفت: جهان از این رژیم به ستوه آمده و این رژیم دیگر نمی‌تواند داستان سرایی خود را ادامه دهد. تلاش‌هایی که فلسطینی‌ها و مسلمانان مقیم در این قاره‌ها و کشور‌ها انجام می‌دهنده تاثیر زیادی در آگاهی افزایی و مشروعیت زدایی از رژیم صهیونیستی به خصوص در کشور‌های مهم جهان دارد.

هنیه تصریح کرد: ما امروز در مرحله نوبتی به سر می‌بریم که نیازمند توجه ما به این راهبرد‌ها و دیگر راهبرد‌هایی است که شرکت کنندگان در این کنفرانس مطرح می‌کنند تا انشالله حاصل آن، ایجاد نگاه عملی. واقع گرایانه و تاریخ ساز باشد و همچنین بتوانیم به نزاع تاریخی با رژیم صهیونیستی در منطقه و فلسطین پایان دهیم و سرزمین‌های خود، قدس و اسیران مان را آزاد کنیم و ائتلاف‌های راهبردی در منطقه و وحدت امت اسلامی را ایجاد نماییم و تنش‌های داخلی را کاهش دهیم و هرگونه درگیری‌های مذهبی، نژادی و مرزی را متوقف کنیم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس خاطر نشان کرد: چراکه مسائل مشترک و وحدت بخش میان ما بیش از مسائل تفرقه انگیز است و مسائلی که امت ما را یکپارچه می‌کند، قرآن، قبله، دین، عقیده و خداوند واحد است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.