سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلینیک آنلاین باشگاه خبرنگاران جوان؛

خوراکی‌های مفید و مضر برای ریه/ چرا موارد سکته قلبی زودرس افزایش یافته است؟

اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان را در این بسته مشاهده کنید.

به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر موفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در ۲۹ دی نشده‌اید، این بسته خبری را از دست ندهید.


خوراکی‌هایی که خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند
کارشناسان تغذیه معتقدند مصرف پروتئین بدون چربی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.


سردرد‌های پس از خواب چه دلایلی دارند؟
برخی از افراد هنگام بیدار شدن از خواب به دلایل مختلف از سردرد‌های آزار دهنده رنج می‌برند.


۸ عامل سازنده اعتماد به نفس که نادیده گرفته می‌شوند
نداشتن اعتماد به نفس کافی می‌تواند سلامت روان افراد را به خطر بیندازد اما با رعایت برخی موارد می‌توان از بروز این آسیب‌ها جلو گیری کرد.


خواص اعجاب انگیز تخم شنبلیله
تخم شنبلیله می‌تواند با عفونت در قسمت‌های مختلف بدن مقابله کند و همچنین فواید زیادی برای سلامتی از جمله کاهش سطح کلسترول مضر در بدن دارد.


چرا موارد سکته قلبی زودرس افزایش یافته است؟
یک متخصص قلب درباره علل افزایش موارد سکته و ایست قلبی زودرس و مرگ به دلیل مشکلات قلبی توضیحاتی داد.


چربی قهوه‌ای از قلبتان محافظت می‌کند
نوع خاصی از چربی در بدن، به نام چربی قهوه‌ای وجود دارد که نقش محافظت‌کننده در برابر بیماری‌های قلبی دارد.


علائم خطرناکی در دهان که از ابتلا به سرطان خبر می‌دهند
اگر بی حسی مداوم را در لب‌های خود تجربه می‌کنید، می‌تواند نشانه‌ای از سرطان دهان باشد.


خوراکی‌های مفید و مضر برای ریه
انتخاب‌ مواد غذایی مفید و پرهیز از خوراکی‌های مضر می‌تواند منجر به سلامتی ریه‌ها شود.


هنگام بروز تب چه کنیم؟
یک رژیم شناس و متخصص تغذیه در خصوص باید‌ها و نباید‌های تغذیه‌ای هنگام بروز تب توضیحاتی را ارائه کرد.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
فردین
۰۷:۳۸ ۳۰ دی ۱۳۹۹
بی پولی.....نخوردن هر چی که شما به اون میگین پروتین