شهریار فولادوند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در توجیه افزایش چندین برابری بودجه مدارس غیردولتی برای سال آینده اظهار کرد: سو برداشتی مطرح شده که دولت اعتبار مدارس غیردولتی را ١٠ برابر کرده و اساسا این صحبت مبتنی بر اطلاعات ضعیفی است.
او ادامه داد: بودجه سازمان مدارس و مراکز غیردولتی حتی در حمایت از مدارس و مراکز غیردولتی نه تنها آنها ١٠ برابر نشده بلکه به نصف تقلیل پیدا کرده است، سال گذشته عددی که دولت پیش بینی کرد و به قانون تبدیل شد امروز در بودجه ۵٠ درصد آن را پیش بینی کرده اند و عملا ۵٠ درصد کاهش داشتهایم، اما به اشتباه گفته شد که بودجه مدارس غیردولتی ١٠٠٠ درصد رشد داشته است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با اشاره به اینکه اعتبار در صندوق حمایت از مدارس و مراکز باید صرف فعالیتهای موسسان در مدارس بشود، تصریح کرد: براساس چهارچوب این صندوق، دولت میتواند بخشی از حق بیمه موسسان و معلمان را پرداخت کند و این موضوع متناسب با تعداد معلمان فعال در هر مدرسه پیش بینی میشود، اما در عمل اعتبار در نظر گرفته شده متناسب با تعداد معلمان مدارس نیست و رقم تخصیص یافته با این اعداد متفاوت در نظر گرفته میشود.
فولادوند بیان کرد: از آن گذشته به واسطه مضایق مالی مجلس و دولت تخصیص بودجه صندوق حمایت از موسسان سال قبل بسیار ناچیز بود و مبلغی حدود پنج میلیارد تومان تخصیص یافت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
مدارس خصوصی کل هزینه تدریس رو از خانواده ها دریافت کردند در حالی که کلاسها غیر حضوری است و بار مالی برا خانواده جدا از هزینه ثبت نام داشته.
سوال مهم اینجاست چرا وقتی مدارس غیر حضوری هستند و هزینه حاملهای انرژی مدارس شامل آب برق گاز تلفن به شدت کاهش یافته چرا در هزینه ثبت نام تخفیفی به والدین که باید هزینه های گزاف اینترنت و لوازم ارتباط مجازی تهیه کنند داده نشده؟؟؟
چرا کسی به این موضوع رسیدگی نمیکند؟