سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر اقتصاد در بهشهر:

کاهش واردات روغن با حمایت از شرکت‌های داخلی مقدور است

وزیر اقتصاد و دارایی در بهشهر گفت: با حمایت از کارخانجات تولید روغن، بخش قابل توجهی از واردات کاهش پیدا خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دژپسند وزیر اقتصاد و دارایی در جریان بازدید از کارخانه بهپاک در بهشهر گفت: در شرایطی که با دشمنی‌ها نابخردانه مواجه هستیم حمایت از کارخانجات تولید روغن می‌تواند وابستگی کشور به روغن خوراکی را کاهش دهد.

او با بیان اینکه طرح توسعه شرکت بهپاک با استفاده از عقود اسلامی و ابزار‌های تامین مالی در دستور کار است، افزود: شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی با بهپاک تفاهم نامه‌ای در حوزه سرمایه گذاری امضا کرد که بر اساس آن بخشی از منابع مالی اجرای طرح‌های توسعه‌ای این شرکت تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید

دژپسند امضای این تفاهم نامه را گامی بزرگی برای تولید روغن در داخل کشور اعلام کرد و ادامه داد: عملیات اجرایی ساخت واحد تصفیه روغن خوراکی کارخانه بهپاک در شهرک صنعتی بهشهر با اعتبار ۶۰۰میلیارد تومانی ۱۵بهمن ماه امسال آغاز خواهد شد.

وزیر اقتصاد و دارایی افزود: این واحد با حمایت صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌های کشور و کارخانه صنعتی بهپاک تا پایان۱۴۰۰ بهره برداری می‌رسد و برای ۲۰۰ نفر شغل ایجاد خواهد کرد.

او گفت: ساخت واحد تولید خوراک دام و طیور نیز با اعتبار ۲۰میلیارد تومان آغاز شد که تا شهریور ۱۴۰۰به بهره برداری می‌رسد و با راه اندازی این واحد ۸۰ نفر صاحب شغل می‌شوند.

توسلی مدیرعامل شرکت بهپاک نیز گفت: این شرکت حتی در زمان تحریم و با وجود مشکلات موجود با حداکثر ظرفیت به تولید روغن مشغول بود.

او با انتقاد از تخصیص اندک مواد اولیه به این کارخانه گفت: با وجود ظرفیت ۵۰۰ هزار تنی روغن کشی در مجموع برای ۲۹ هزار تن ارز به این شرکت، اختصاص داده شد که این میزان ارز فقط برای یک ماه فعالیت بهپاک کفایت می‌کند.

بیشتر بخوانید

توسلی با بیان اینکه مواد اولیه برای خوراک این کارخانه به سختی تهیه می‌شود، گفت: متخصصان این شرکت برای کاهش نیاز کشور به خارج بومی سازی خط تولید را در دستور کار خود قرار دادند و در این مدت نوانستند با مهندسی معکوس سه دستگاه پروتئین ساز وینگل و بولر را طراحی و به مجموعه اضافه کنند.

مدیرعامل شرکت بهپاک مبلغی که باید برای واردات این دستگاه از کشور خارج می‌شد را ۵/۱ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: این دستگاه‌ها به همت پرسنل متخصص این شرکت با کمتر از پنج میلیارد تومان در داخل کشور ساخته شد.

بهپاک قدمتی ۵۲ ساله دارد و با تولید روغن خام، کنجاله دانه‌های روغنی، پروتئین، آرد سویا و پروتئین صنعتی جز سه شرکت بزرگ روغن کشی کشور است .

انتهای پیام /ک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۲۰ ۲۰ دی ۱۴۰۰
اینو همه می دونن مهمتر از تولید توزیع کردن،وقتیکه کارخونه ها تولید کنن و به دست مصرف کننده نرسه فقط یه عده انبار کنن و بصورت قطره چکانی تو بازار توزیع کنن چه فایده داره! باز میشه کمیاب با قیمت نجومی