سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از کوبیده، کباب تابه ای، کتلت و خوراک با سنگدان مرغ و آش خوشمزه سورانه کرمانشاهی تا چیزکیک موز و ژله یخچالی بدون فر + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتر بخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت؛ خوشمزه و مقوی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۵۸ ۲۹ دی ۱۳۹۹
بروسراغ اجناس ارزانتر
فاطی
۱۵:۱۸ ۲۹ دی ۱۳۹۹
تاحالا امتحان کردم بدک نبود
ناشناس
۰۸:۰۱ ۲۸ دی ۱۳۹۹
عدس پلو و کاچی
محمد رضا
۲۳:۱۳ ۲۷ دی ۱۳۹۹
گوشت. آره البته اگه راسته خودمون را کباب کنیم

چی میگی بابا.
ناشناس
۲۱:۱۸ ۲۷ دی ۱۳۹۹
ما این چرنذیات رو نمیخوریم شوخی کردم‌ به نظرم حوشمزه است اما ما موادش رو نداریم
ناشناس
۱۹:۵۹ ۲۷ دی ۱۳۹۹
بهو به
ناشناس
۱۹:۲۰ ۲۷ دی ۱۳۹۹
بخورید و بیاشامید اصراف نکنید. برنج. عدس. نان و پیاز. خوشمزه.