سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هلال احمر زنجان هزار نفر از دختران مددجوی کمیته امداد را تحت پوشش طرح یاس قرار می‌دهد

سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: بااجرای طرح"یاس" یک هزار نفر از دختران تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) از آموزش ‌های هلال احمر بهره مند خواهند شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، طاهری سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان در حاشیه برگزاری کلاس‌های آموزش کمک‌های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات در قالب طرح یاس (یاران آسیب ستیز) گفت: این طرح بر اساس تفاهم نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) در این استان با هدف پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خود امدادی و دگر امدادی در استان زنجان در حال اجراست.

او افزود: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) طرح یاس را طراحی کرده که مددجویان کمیته امداد به عنوان مسئولان و رابطان خانه‌های هلال در حاشیه شهرها، سازماندهی و آموزش داده شده و در حوزه ترویج آموزش‌های همگانی، امدادی، اجرای طرح پیشگیرانه آسیب‌های اجتماعی و تشکیل تیم‌های مورد نیاز در زمان وقوع حوادث بکار گرفته می‌شوند.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: با بهره گیری از ظرفیت‌های مهم کمیته امداد امام خمینی (ره) می‌توانیم بخش قابل ملاحظه‌ای از اثرات مخرب حاشیه نشینی و سایر آسیب‌های اجتماعی را مرتفع کنیم.

طاهری ادامه داد:  فاز نخست اجرای طرح یاس در خانه‌های هلال حاشیه مرکز استان زنجان از ابتدای دی ماه امسال آغاز شده که در این فاز ۵۰ نفر از این دختران رده سنی ۳۰ تا ۴۰ سال تحت حمایت کمیته امداد در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط هلال احمر آموزش می بینند.

او افزود: در فاز بعدی اجرای این طرح که از اسفند ماه امسال همزمان با سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) آغاز شده و تا اردیبهشت سال آینده  مصادف با هفته هلال احمر ادامه خواهد داشت یک هزار نفر از دختران ۳۰ تا ۴۰ ساله تحت پوشش کمیته امداد از این آموزش ها بهره مند خواهند شد.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: ارائه آموزش به دختران مددجو و تعامل آن‌ها با هلال احمر در روند عمومی توانمند سازی اجتماعی، ارتباطی، آموزشی و فرهنگی آن‌ها نیز تاثیرگذار خواهد بود.

طاهری ارتقاء عزت نفس و پذیرش مسئولیت اجتماعی در مخاطبان و توانمند سازی رفتاری، ارتباطی و فرهنگی مددجویان، حضور مخاطبان در عرصه‌ها و فعالیت‌های اجتماعی، ایجاد انگیزه در زمینه امداد و کمک‌های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح، ترویج خود امدادی و دگر امدادی را از اهداف اجرای طرح یاس برشمرد.

او ادامه داد:  ارتقاء سطح دانش و مهارت مخاطبان در خصوص امداد و کمک‌های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح و نحوه مقابله با آن از دیگر هدف‌های اجرای این طرح به شمار می‌رود.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: بعد از ارزیابی، اصلاح و بهبود روش‌ها از ابتدای تابستان سال بعد این طرح در کشور و همزمان در استان زنجان نیز گسترش می‌یابد.

جمشیدی معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان زنجان نیز گفت: طرح یاس برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است و پیشگیری از این آسیب‌ها یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های فعالیت‌های عام المنفعه و بشردوستانه جمعیت هلال احمر محسوب می‌شود.
 
او افزود: این طرح در خانه‌های هلال مناطق حاشیه نشین با هدف استفاده از توان دختران ۳۰ تا ۴۰ ساله که در خانواده‌ها و جامعه تاثیر گذاری بیشتری دارند در حال اجراست که به آن‌ها آموزش‌های مورد نیاز ارائه و ساماندهی می‌شوند تا در خانه‌های هلال فعالیت کنند.

جمشیدی در خصوص علت اجرای طرح یاس در خانه‌های هلال گفت: چنانچه حادثه‌ای در منطقه‌ای از شهر و روستا اتفاق بیفتد نخستین کسانی که به یاری و کمک می‌آیند همان افراد ساکن در محل هستند که بلافاصله حضور پیدا می‌کنند و خانه‌های هلال نیز در این مناطق راه اندازی شده تا عضوگیری از افراد ساکن در آن مناطق انجام شود.

جمشیدی اعتیاد طلاق خودکشی و دیگر مسائلی از این قبیل را خانمانسوز بیان کرد و ادامه داد: نیاز است آموزش‌ها را به درون
خانواده‌ها برده و خانواده‌ها را حساس کنیم تا در مقابل این مسائل تاب آوری داشته باشند و از وقوع این آسیب‌ها پیشگیری کنیم.

نادری قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان در ادامه گفت: توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش این نهاد به عنوان سیاست کلان در کشور به شمار می‌رود که ابلاغ شده است.

او آموزش را یکی از راهبرد‌های توانمندسازی برای گروه‌های مختلف تحت پوشش کمیته امداد بیان کرد و افزود: برای توانمند سازی و تامین استقلال خانواده‌ها به جد در حال تلاش و برنامه ریزی هستیم.

نادری ادامه داد: در بحث آموزش انتظار داریم تا خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد حضور مستمر، مداوم و بر اساس برنامه در کلاس‌های آموزشی داشته باشند.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: در این نهاد نیز یکی از موضوعات آموزشی در خصوص مهارت‌های زندگی برای گروه‌های مختلف است.

نادری افزود: یکی از موارد مهم در حوزه آموزش، ارائه آموزش کمک‌های اولیه و امداد و نجات در حوزه مددجویی و کارمندان کمیته امداد است که توسط هلال احمر انجام می‌شود.

او پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را از مهمترین آموزش‌ها و موضوعات مهم بیان کرد و افزود: فقط در سال گذشته در بخش امداد و نجات توسط هلال احمر در حوزه مددجویی سه هزار و ۱۶۶ نفر از این آموزش‌ها بهره‌مند شده اند.

نادری ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۸۱ نفر از کارکنان کمیته امداد از آموزش‌های جمعیت هلال احمر استان زنجان بهره‌مند شده اند که در صدد افزایش این آموزش‌ها هستیم.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت:در کنار موضوعات امداد و نجات و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از مسائل مهم است که این مهم نیز در قالب طرح ملی یاس مابین کمتیه امداد و جمعیت هلال احمر در حال اجراست.

نادری به اهمیت اجرای این طرح اشاره کرد و افزود: چون بخشی از این آموزش‌ها مربوط به آسیب‌های اجتماعی است در شرایط کنونی که هجمه‌های فرهنگی دشمن را احساس می‌کنیم ارائه این آموزش‌ها برای همه آحاد مردم ضروری است و پیشگیری از این آسیب‌ها منحصر به جمع و گروه خاصی نیست و کمیته امداد به آموزش‌ها در این زمینه اهمیت می‌دهد.
 
 
انتهای پیام/م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.