سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اداره معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت قم:

ساخت تجهیزات مورد نیاز معادن قم فرصت‌های متعدد شغلی ایجاد می‌کند

کاظم زاده گفت:ساخت تجهیزات مورد نیاز معادن قم در داخل استان از خروج حجم قابل توجهی از منابع ارزی جلوگیری و فرصت‌های متعدد شغلی ایجاد می‌کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمدتقی کاظم زاده رئیس اداره معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، ضمن اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه و متنوع حوزه معدن در قم،گفت: برای بهره‌برداری صحیح ازاین منابع به تجهیزات ودستگاه‌های مختلفی نیاز است که تامین و ساخت آن‌ها، فرصت مطلوبی را برای تولیدکنندگان استان فراهم می‌آورد.

او افزود: ساخت تجهیزات مورد نیاز معادن قم در داخل استان، از خروج حجم قابل توجهی از منابع ارزی جلوگیری کرده و فرصت‌های متعدد شغلی در واحد‌های تولیدی ایجاد می‌کند.

کاظم زاده ادامه داد: بسیاری ازدستگاه‌های مورد استفاده درمعادن استان، فناوری پیشرفته‌ای دارد که برای ساخت‌آن‌ها در داخل، باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان بهره‌برد، بنابراین ورود به حوزه ساخت این تجهیزات، موقعیت مناسبی را برای نمایش توانمندی مجموعه‌های دانش‌بنیان قم نیز فراهم می‌آورد.

او گفت: صنعتگران قمی در سال جهش تولید می‌توانند با ورود به حوزه ساخت تجهیزات مورد نیاز بهره‌برداری از معادن، الگویی جدید از تولید این محصولات را به بازار ارائه کنند و به یک قطب صنعتی موفق در این حوزه اقتصادی تبدیل شوند.

رئیس اداره معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت قم دربخش دیگری ازسخنان خود به طرح آزادسازی محدوده‌های معدنی بلوکه شده استان اشاره کرد و افزود: با این کار نزدیک به یکهزار و ۴۰۰ کیلومتر مربع از محدوده معدنی استان که به دلایل مختلف بلوکه‌شده بود و در سامانه کاداستر امکان ثبت معدن برای متقاضیان وجود نداشت، آزاد شده و ظرفیت‌های معدنی استان تقویت خواهد شد.

۲ درصد معادن کل کشور در قم وجود دارد و همین مساله ضرورت توجه بیشتر به ظرفیت‌های این حوزه برای افزایش سطح درآمد‌های استان را نشان می‌دهد؛ در همین رابطه راهبرد سازمان صمت قم جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی استخراج‌شده است تا با فرآوری آن‌ها، ارزش‌افزوده اقتصادی بیشتری در بخش معادن استان ایجاد شود.

مهم‌ترین ذخایر شناخته‌شده استان شامل معادن فلزی (سرب، روی، مس، منگنز)، معادن غیرفلزی (کائولن، باریت، نمک و سولفات سدیم) و معادن مواد اولیه مصالح ساختمانی (سنگ‌های تزئینی، مرمریت، گرانیت، سنگ‌های لاشه، سنگ‌آهک و سنگ گچ) است که با به‌کارگیری طرح‌های جدید و استفاده بهینه از این مواد معدنی می‌توان کسب‌وکار‌های درآمدزا در زمینه صنایع معدنی در استان ایجاد کرد.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.