سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باید نوع نگرش همه مسئولان به ماهیت دانشگاه‌ها تغییر کند

استاندار خوزستان گفت: باید نوع نگرش همه مسئولان دانشگاه، اساتید و دانشجو‌ها نسبت به ماهیت دانشگاه‌ها تغییر کند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان گفت: باید نوع نگرش همه مسئولان دانشگاه، اساتید و دانشجو‌ها نسبت به ماهیت دانشگاه‌ها تغییر کند و از تعریف و فضایی که ما در آن تحصیل کردیم تغییر کند ضرورت دارد متناسب با زمان پیش برویم و به روز شویم و تمهیدات و امکانات و شرایط لازم را برای بارورشدن استعداد‌ها فراهم کنیم.

او با بیان اینکه اگر در مقابل تعاریف جدید مخالفت کنیم و شرایط را فراهم نکنیم استعداد‌ها یا درجا می‌زنند یا مهاجرت می‌کنند، افزود: از روسای دانشگاه‌ها، اعضای هیات علمی انتظار دارم پیشرو و پیشگام باشند و شرایط را فراهم آورند تا اقدامات منجر به محصول، تکنیک و یک کار موثر شود.

شریعتی بیان داشت: دانشگاه‌ها باید کار آفرین، ایجاد کننده ارزش افزوده، محصول محور، مشتری محور و مرتبط با صنعت و بازار باشند، فارغ التحصیلان دانشگاه‌های ما باید به عنوان یک پتانسیل و کارخانه نوآور بتوانند اشتغال و کارآفرینی و خلق ثروت را به همراه داشته باشند.

استاندار خوزستان تصریح کرد: دانشگاه‌های ما در برخی زمینه‌ها عقب بوده‌است و آن طور که باید و شاید متناسب با استعداد‌ها و پتانسیل‌های استان شرایط فراهم نشده است، اما با همتی که دانشگاه‌ها داشته اند این شرایط در حال تحقق یافتن است و مراکز خلاقیت، نوآوری و ایده پردازی در حال گسترش است و امروز با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری نیز چند مرکز نوآوری در خوزستان به بهره برداری رسید.

این مقام مسئول گفت: در دانشگاه‌های سراسر استان حرکت‌های خوبی صورت گرفته که امیدواریم به سرانجام برسند در دانشگاه‌های علوم پزشکی حرکت در مسیر سلول‌های بنیادی بسیار مهم است و توسعه وتقویت آن احساس می‌شود و در دانشگاه علوم پزشکی بخش پیوند اعضا فعال شده و در طول چند ماه گذشته میزان پیوند‌هایی که در دانشگاه صورت گرفته است به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش داشته است.

او اظهار داشت: ۱۶ درصد تولید ناخالص ملی کشور متعلق به خوزستان است این امر به واسطه سرمایه‌ها و پتانسیل‌هایی است که وجود دارد، باید سرمایه انسانی نیز متناسب با ۱۶ درصد باشد تا بهره وری بالا برود و ارزش افزوده بیشتری ایجاد کند اگر سرمایه انسانی متناسب با تولید ناخالص رشد نکند ممکن است خیلی از منابع هدر برود.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.