اسماعیلی افزود: موضوعات این جایزه آزاد است، البته بهره گیری از مفاهیمی، چون جلوههای فرهنگ، تاریخ و ادبیات غنی ایرانی ـ اسلامی، همبستگی و وفاق ملی، ایران، مهد فرهنگ و تمدن، بزرگان، شخصیت ها، آداب و رسوم و تاریخ ایران و ایرانی و توجه به مفاهیم و ارزشهای والای فراگیر، جهانی و مشترک انسانی به عنوان موضوعات این رخداد پیشنهاد میشود.
به گفته او، آهنگسازان و تصنیف سازان سازان بدون هیچگونه محدودیتی میتوانند در این رویداد شرکت کنند و برای شرکت آثار در رویداد محدودیتی از نظر انتشار و یا عدم انتشار قبلی وجود نخواهد داشت و همچنین در این دوره، در بخش آثار تولیدی تصنیفهای تولیدی از سال ۹۷ تا ۹۹ مورد پذیرش خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، زمان پایان ثبت نام و ارسال آثار را یکم اسفند ماه ۱۳۹۹ و زمان اختتامیه و اعلام نتایج را ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ اعلام کرد.
اسماعیلی از علاقهمندان و آهنگسازان کشور دعوت کرد برای کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه کامل فراخوان و شرکت در جشنواره به وبگاه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین به نشانی ghazvin.farhang.gov.ir مراجعه کنند.
او هدف از برگزاری این رویداد را حمایت از توسعه موسیقی ردیف دستگاهی ایرانی به عنوان یکی از شاخصههای مهم فرهنگی کشور، ارتقای سطح آثار موسیقایی در حوزه تصنیف، ارتقای سلیقه شنیداری جامعه، ایجاد پویایی و تحرک در جامعه موسیقی کشور، حمایت و پشتیبانی از تولیدات هنری در زمینه تصنیف و ترانه، توجه به موسیقی ایرانی در جهت توسعه فرهنگی در سطح ملی و بین المللی بیان کرد.
ابوالقاسم عارف قزوینی متولد ۱۲۵۹ خورشیدی در قزوین شاعر، ترانهسرا، تصنیفساز و موسیقیدان نامدار ایرانی بود که در مبارزه ملت ایران برای تحقق مشروطیت با استفاده از ترانههای سیاسی و اجتماعی خود نقش مهمی را در آگاهی و بیداری افکار عمومی ایفا کرد.
انتهای پیام/ح