سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اشترودل پپرونی خوشمزه در خانه

در گزارش زیر طرز تهیه اشترودل پپرونی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اشترودل یک غذای خوشمزه اتریشی است که به مرور زمان تهیه و مصرف آن در کل دنیا رایج شده است. اشترودل‌ها با توجه به موادی که در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود دو نوع شور و شیرین دارند که اشترودل پپرونی جز دسته غذا‌های شور به حساب می‌آید. تهیه خمیر این غذا ممکن است زمان زیادی از شما بگیرد، اما اگر از خمیر آماده هزارلا استفاده کنید، می‌توانید در کمتر از یک ساعت اشترودل پپرونی خوشمزه‌ای در خانه برای شام یا ناهار خود تهیه کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این اشترودل خوشمزه را  به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه اشترودل پپرونی در خانه

خمیر هزارلا یک بسته
سس گوجه فرنگی تند سه قاشق غذاخوری
پپرونی  به مقدار لازم
پنیر پیتزا  ۱۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد


بیشتر بخوانید

طرز تهیه اشترودل پپرونی خوشمزه در خانه

اشترودل یک غذای اصالتا اتریشی است که به مرور با طعم دلنشین و طرز تهیه راحتش در تمام دنیا محبوب شده و به روش‌های متفاوت پخت و سرو می‌شود. پیش از این مراحل تهیه اشترودل مرغ و قارچ و اشترودل گوشت و پیاز را به شما آموزش داده‌ایم، اما امروز نوبت تهیه این غذا با فیلینگ متفاوت است.

برای تهیه اشترودل پپرونی ابتدا باید خمیر هزارلا را در دمای محیط قرار دهید تا به آرامی نرم شود. سپس خمیر را از بسته بندی خارج کرده و آن را روی سطح کارتان باز کنید. حالا خمیر هزارلا را با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی تند را روی خمیر بزیرید و با قلمو قسمت میانی خمیر را کاملا از سس بپوشانید، اما دو طرف آن را تمیز نگه دارید. سپس به مقدار لازم از پپرونی‌های بسته‌بندی شده  به خمیر اضافه کنید.

حالا با چاقو دو طرف خمیر هزارلای پیراشکی خود را به صورت رشته‌ای در اندازه سه سانتی‌متر برش دهید. این کار را از بالا به پایین برای دو طرف خمیر پیراشکی انجام دهید.

سپس برای طعمی پنیری و لذیذ ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده روی پپرونی‌ها بریزید و به آرامی رشته‌های خمیر هزارلا را روی مواد قرار دهید تا کاملا سطح آن پوشیده شود. بعد از انجام تمام این مراحل برای هر دو قسمت خمیر هزارلا باید دو عدد اشترودل پپرونی داشته باشید.

یک عدد تخم‌مرغ را هم بزنید و با قلمو روی خمیر اشترودل‌ها را به آن آغشته کنید تا پس از پخت رنگ طلایی و چشم‌نوازی داشته باشند. سپس اشترودل‌های خود را به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا خوب پخته شوند. اشترودل پپرونی شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.


منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۱۶ ۲۳ دی ۱۳۹۹
سلام بسیار عالی واموزنده با تشکر
Home yra
۲۲:۱۲ ۲۲ دی ۱۳۹۹
خیلی عالی بود تشکر میکنم