سردار میرزایی فرمانده انتظامی مازندران با بیان اینکه هفته گذشته سه نفر از پرسنل انتظامی هنگام ماموریت جان خود را از دست دادند، گفت: در راستای اجرای محدودیتهای کرونایی در ۵۷ نقطه استان ایست و بازرسی برقرار شد.
او با انتقاد از صدور مجوزهای تردد بیشمار از استانهای تهران و البرز به مازندران، افزود: دیروز در یکی از محورهای استان مستقر شدم و در یک ساعت ۱۹۰ خودرو با پلاک غیر بومی وارد استان شدند که ۱۸۰ خودرو مجوز داشتند.
فرمانده انتظامی مازندران ادامه داد: از دیروز به عوامل انتظامی مستقر در جادههای استان اعلام کردیم که مجوزها را بررسی کنند و جلوی ترددهای غیر ضروری را بگیرند.
قوانلو رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه از اول مهرماه نظارتها بر بازار تشدید شده است، گفت: ۴۸۷۱ واحد تجاری و خدمانی مازندران در این مدت پلمپ شدند.
او افزود: میانگین بازرسیهای روزانه از واحدهای صنفی استان نیز از ۷۷۱ مورد به ۲۴۰۰ موردرسیده است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه همزمان با شیوع کرونا، بازرسی و برخوردهای قانونی نیز تشدید یافته است گفت: تعداد پلمپ واحدهای متخلف نیز از ۴ مورد به ۲۶ مورد افزایش یافته است.
غلامی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران گفت: کیمته عشایری و روستایی استان برای مقابله با کرونا با حضور بخشداران و فرماند هان بسیج، و مدیران مراکز بهشدات در استان تشکیل شده است.
او افزود: بیمارانی که سابقه زمینهای بیماری داشته شناسایی شدند و روزانه چندین بار هشدارهای لازم از طریق بلندگوهای روستا به افراد داده میشود.
زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه جمعیت سیار مازندران دو برابر جمعیت استان است، گفت: زمان اعلام تعطیلیها در تهران با زمان اجرای این محدودیتها بسیار نزدیک است به همین دلیل مسافران قبل از اجرای این محدودیتها به مازندران سفر میکنند.
او افزود: امکانات مازندران در حوزه بیمارستانی کم است و در یکی از بیمارستانها همه فعالیتهای درمانی انجام میشود.
زارعی ادامه داد: ۸۰ درصد مردم مرکز استان خدمات درمانی را از بیمارستان امام خمینی ساری میگیرند به همین دلیل درمان بیماران کرونایی باید در یک بیمارستان تخصصی انجام شود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تاخیر در اتمام طرحهای نیمه تمام بهداشتی و درمانی، گفت: دولت باید توجه بیشتری به این بخش در مازندران داشته باشد.
حاجی پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مازندران خدمات ملی میدهد، اما اعتبارات استانی میگیرد، گفت: سپاه و نیروهای جهادی بدون اینکه اعتباری استانی یا ملی بگیرند برای مقابله با کرونا شبانه روزی پای کار ایستادند.
او افزود: وزارت بهداشت در بحث تشویقی باید به پرستاران، بهورزان، پزشکان نگاه ویژهای داشته باشد.
حاجی پور گفت: در هیچ کدام از بیمارستانها شهرستان آمل پزشک ریوی نداریم و با توجه به اینکه مردم و خیران پای کار هستند وزارت بهداشت نیز باید کمی بیشتر به این موضوعات توجه کنند.