سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دیپ اسفناج سالم و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه دیپ اسفناج را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه دیپ اسفناج  سالم و خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:

۳۰۰ گرم اسفناج منجمد
۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز، ریز خرد شده
نصف فلفل قرمز چیلی، ریز خرد شده
ماست یونانی ۳ قاشق غذاخوری
۳۰ گرم پنیر چدار رنده شده
۴ قاشق غذاخوری جعفری و یا گشنیز تازه، خرد شده
نصف ق چ زیره
نمک
فلفل سیاه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
اول بگذارید اسفناج یخ زدایی شود. (می‌توانید آن را درون یک ماهی تابه با حرارت نسبتا کم بگذارید تا آب آن تبخیر شود) و یا می‌توانید اسفناج منجمد را درون مایکروویو بگذارید. سپس با فشار دادن آب اسفناج را به طور کامل بگیرید.
اسفناج را درون یک کاسه بزرگ با باقی مانده مواد خوب مخلوط کنید. با چیپس یا نان خشک نوش جان کنید.

منبع: شکمو

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۴۷ ۲۲ دی ۱۳۹۹
به به