سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو

در گزارش زیر طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه دیپ داغ کوکتل میگو آشنا کنیم.

مواد لازم:

۵۰۰ گرم پنیر خامه‌ای کم چرب

۱ فنجان خامه ترش کم چرب

۱/۲ فنجان مایونز کم چرب

۱ فنجان سس کوکتل

۲ فنجان پنیر موتزارلا خرد شده

۲ فنجان میگو بدون دم، پوست کنده و کامل پخته شده

۳/۴ فنجان پیازچه خرد شده


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
فر را از قبل با حرارته ۳۵۰F گرم می‌کنیم.
پنیر خامه ای، خامه ترش، مایونز، و موتزارلا را در مخلوط کن یا غذا ساز کاملا با هم مخلوط میکنیم.
مواد را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و سس کوکتل و پیاز چه را اضافه میکنیم و هم می‌زنیم.
سپس میگو را اضافه کرده و مواد را در ظرف مخصوص فر ریخته در صورت دلخواه روی مواد را کمی پنیر رنده شده بریزید. ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که به طور کامل روی مواد طلایی شود درون فر قرار میدهیم.
این ترکیب را با چیپس، نان پیتا، سوخاری و یا هر چیز دیگری که دوست دارید میل کنید.

منبع:شکمو

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.