سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی

در گزارش زیر طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی آشنا کنیم.

مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که در انواع غذا‌ها، پاستا، پیتزا و … استفاده می‌شود.

مواد لازم:
گوجه فرنگی ۸ عدد 

پیاز ۲ عدد

سیر ۴ حبه

جعفری تازه ۱ قاشق غذاخوری

ریحان تازه ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

آویشن ۱ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی‌های ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید، با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود ۴۰ دقیقه به آرامی بجوشد (در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد).

سپس سس، آویشن، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود، دوباره سس را داخل ماهیتابه بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکته: میتوانید برای خوشرنگ‌تر شدن سس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.

منبع: شکمو

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۵۲ ۲۳ دی ۱۳۹۹
غلطه
ناشناس
۲۳:۰۸ ۲۱ دی ۱۳۹۹
شبیه املت میمونه ولی بنظر خوش مزه میاد به به