سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرمایه‌گذاری وزارت نفت در کرمانشاه با اشتغالزایی ۱۰۰ هزار شغل مستقیم

استاندار کرمانشاه از سرمایه‌گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومانی وزارت نفت در استان خبر داد که می‌تواند حداقل ۱۰۰ هزار شغل مستقیم در کرمانشاه ایجاد کند.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه گفت : در راستای کمک‌های همیشگی که وزارت نفت به استان کرمانشاه داشته، این بار مقرر شده سرمایه‌گذاری دو میلیارد دلاری یعنی رقمی معادل ۵۰ هزار میلیارد تومان در کرمانشاه در قالب چند طرح بزرگ و مهم انجام دهد.

او اجرای این طرح‌ها و این میزان سرمایه‌گذاری را کمک بزرگی برای حل معضل بیکاری کرمانشاه دانست و گفت : این میزان سرمایه‌گذاری به راحتی می‌تواند ۱۰۰ هزار شغل مستقیم در استان ایجاد کند.

استاندار کرمانشاه از این طرح‌ها و پروژه‌های بی سابقه به عنوان هدیه بزرگ دولت به استان کرمانشاه یاد کرد که اجرای آن‌ها کمکی است که حاکمیت برای جبران بخشی از عقب ماندگی‌های کرمانشاه انجام می‌دهد.

او افزود: هم اکنون کار‌های مطالعاتی اجرای این چند طرح مهم در استان کرمانشاه آغاز شده است.

بازوند با بیان اینکه وزارت نفت پیش از این نیز برای احداث پتروشیمی اسلام آبادغرب پیشگام شده بود و همه مسائل مربوط به اصل ۴۴ و ... را نیز حل کرد، ادامه داد: همچنین شاهد کمک‌های این مجموعه به ورزش استان به مبلغ پنج میلیارد تومان و همچنین کمک‌های قابل توجهی در ایام سیل و زلزله بودیم.

سهم یازده درصدی کرمانشاه از سرمایه‌گذاری خارجی امسال کشور

او بر لزوم رفع موانع پیش روی سرمایه‌گذاری در استان تاکید کرد و ادامه داد: باید بروکراسی پیش روی سرمایه‌گذاری را در استان به حداقل برسانیم و اینکه برخی دستگاه‌ها پاسخ یک استعلام را شش ماه طول می‌دهند، به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه به اندازه کافی موانع سد راه سرمایه‌گذاری در کشور داریم و نباید دولتی‌ها نیز مزید علت شوند، گفت: سرمایه جریان سیالی است که نمی‌تواند چند ماه منتظر پاسخ یک استعلام بماند و هرکجا فرصت بهتری فراهم باشد، به آن سمت سوق پیدا کرد.

او با اشاره به سیل نقدینگی قابل توجهی که در کشور وجود دارد و هر بار به سمت یکی از بازار‌ها مانند طلا، بورس و ... می‌رود، افزود: باید سد‌ها را برداریم تا این جریان به سمت استان ما حرکت کند.

استاندار کرمانشاه سرمایه‌گذاری را ابزار مهم تحقق جهش تولید دانست و از مدیران خواست برای برداشتن موانع پیش روی سرمایه‌گذاری در استان تلاش کنند.

بازوند ادامه داد: البته تا کنون اقدامات بسیار خوبی در این زمینه در استان کرمانشاه صورت گرفته که نتیجه آن را در جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی استان شاهدیم.

او با اشاره به اینکه بر اساس آمار‌های ۹ ماهه اول امسال، یازده درصد سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده در حوزه وزارت صنعت، معدن و تجارت مربوط به استان کرمانشاه بوده، گفت: اینکه بعد از استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و تهران جایگاه چهارم کشور را در این زمینه داریم، بسیار قابل توجه است.

مدیر ارشد استان افزود: این میزان جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گرفته در حالی است که در سالیان گذشته هیچ سرمایه‌گذاری خارجی در استان نداشتیم.

دستاورد ۱۳۰ میلیاردی سفر رئیس قوه قضاییه به کرمانشاه

او اشاره‌ای هم به سفر اخیر رئیس قوه قضاییه به استان کرمانشاه داشت و افزود: در قالب این سفر، رئیس قوه قضاییه به مجموعه دستگاه قضایی استان ۱۳۰ میلیارد تومان کمک کرد که کم نظیر بود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه رئیس قوه قضاییه در این سفر در جلسات مختلف حضور یافت و از نزدیک درجریان مسائل و مشکلات استان قرار گرفت، گفت: رئیس قوه قضاییه نه تنها در این جلسات همواره دغدغه تولید، سرمایه‌گذاری و اشتغال را در استان داشت، بلکه کمک کرد فرهنگ صلح و سازش در استان نهادینه شود.

مردم باید نتایج پژوهش را در سفره خود ببینند

بازوند به بودجه‌ای که به طرح‌های پژوهشی در استان اختصاص می‌یابد اشاره کرد و ادامه داد: نباید اجازه بدهیم این بودجه هدر برود و حاصل آن تبدیل به کتابی در کتابخانه‌ها شود.

او با تاکید بر اینکه مردم باید نتایج کار‌های پژوهشی را در سفره، معیشت و اقتصاد خود ببینند، ادامه داد: طرح‌های پژوهشی باید بر اساس شناسایی چالش‌های استان و ارائه راهکار برای حل آن‌ها باشد.

استاندار کرمانشاه افزود: چیزی از دل طرح پژوهشی که ۵۰ میلیون تومان برای آن اعتبار گذاشته شده بیرون نخواهد آمد و باید این اعتبارات را تجمیع و صرف طرح‌هایی که برکات آن عاید استان شود، بکنیم.

بازوند از دستگاه‌هایی که برای طرح‌های پژوهشی اعتبار می‌گیرند خواست به صورت مستمر گزارش هزینه کرد اعتبارات این بخش را ارائه دهند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.