سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ بیماری شایع پا و راهکار‌هایی ساده برای درمان آن‌ها

مشکلات مربوط به پا می‌توانند منجر به درد، التهاب یا آسیب شوند، بیماری‌های پا می‌توانند منجر به کاهش تحرک و محدودیت در حرکت شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اِوری دی هلث، پای انسان دارای ۲۶ استخوان، ۳۴ مفصل و بیش از یکصد عضله، تاندون و رباط است که در کنار یکدیگر قابلیت خارق العاده‌ای به وی برای انجام کار‌های روزانه اعطا کرده است. با این حال، مشکلات مرتبط با پا بسیار رایج است.

در این گزارش به رایج‌ترین مشکلات مرتبط با این اندام و راهکار‌های درمانی آن می‌پردازیم:

۱- پای ورزشکار

پای ورزشکار یک بیماری قارچی است که به دلیل گرمی و تعریق پای انسان روی می‌دهد. برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید پا‌های خود را به طور مداوم خشک و تمیز نگه دارید. به طور مرتب اقدام به تعویض کفش و جوراب خود کنید و از پابرهنه راه رفتن در رختکن‌های عمومی مانند استخر‌ها و سالن‌های ورزشی اجتناب کنید.

۲- انگشت چکشی

بیماری انگشت چکشی یا مالت فینگر یک نوع آسیب عضلانی است که در اثر پارگی تاندون بند آخر (تاندون باز کننده انگشت) ایجاد می‌شود. اگر انگشتان پا همچنان دارای قابلیت ارتجاعی باشد، پزشک توصیه می‌کند که کفش بزرگ‌تر و راحت‌تر را انتخاب کنید. همچنین استفاده از پد‌های پا می‌تواند باعث تغییر حالت پا‌ها شود.

۳- تاول

رایج‌ترین دلیل ایجاد تاول در پاها، ایجاد اصطکاک میان پا و قسمت داخلی کفش است. برای جلوگیری از وقوع این حالت، باید از جوراب مناسب و کفش اندازه پای خود استفاده کنید. اگر تاول در پشت پاهایتان ایجاد شده است، بهتر است اجازه دهید به صورت طبیعی خشک شده و سپس آن را بزدایید. می‌توانید پس از اینکه این تاول‌ها شکافته شد، از پماد‌های حاوی آنتی بیوتیک برای درمان آن استفاده کنید.

۴- انحراف شست

انحراف شست یا قوز شست پا در واقع ایجاد تورم در کناره‌های انگشت بزرگ پاست. این امر می‌تواند به دلایل مختلف و ناشی از بیماری‌های گوناگون ایجاد شود. فارغ از اینکه انحراف شست ناشی از چه عاملی بوده است، پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند و تنگ می‌تواند آن را تشدید کند. بهتر است از کفش‌های پهن‌تر با کفی مناسب استفاده کنید. اگر این راهکار‌ها نتوانست انحراف شست را درمان کند، عمل جراحی برای درمان آن توصیه می‌شود.

۵- میخچه

میخچه یکی از بیماری‌های رایج پا است که می‌تواند زیرپا، گوشه‌ها و بین انگشتان پا دیده شود. یکی از روش‌های بسیار ساده برای درمان میخچه این است که ابتدا پا‌های خود را برای مدتی در آب گرم قرار دهید تا میخچه‌ها به اندازه کافی نرم شوند. سپس به وسیله سنگ پا اقدام به ساییدن آن و از بین بردن بخش‌های اضافی که از پوست پا بیرون زده است کنید.

با این حال، باید در این زمینه بسیار هوشیار باشید، زیرا افراط و زیاده روی در این کار می‌تواند باعث خونریزی در پا‌ها شود. تنها سعی کنید قسمت‌های اضافی میخچه که از پوست پا خارج شده است را بزدایید. با تکرار این کار در فواصل زمانی می‌توانید از به مرور باعث از بین رفتن میخچه شوید.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
نقرس
۲۰:۵۴ ۲۰ دی ۱۳۹۹
بيماري نقرس را نگفتيد كه بسيار شايع و افرادي زيادي گريبان گير اين بيماري هستند و دردهاي وحشناك در شصت پا و ورم پا و درنهايت سرايت آن به دست و پاها كه از افزايش اسيد اوريك حكايت دارد كه مشكل رفع آن استفاده از صندل و نخوردن گوشت و جگر و دل و كله پاچه و كباب و كباب مايتابه اي و دروغ گازدار است و ورزش و استفاده از آب قليايي و آب ميوه قرمز رنگ التهاب را كاهش ميدهد و قطعا كاركرد كليه ها و كبد و روده ها و معده ميتواند از اين بيماري جلوگيري تا تقليل دهد . و قرصهاي كلشي سين و آلوپورنيول و مسكن ها در كاهش التهاب و درد موثر هستند . خلاصه و مفيد
ناشناس
۲۰:۳۹ ۲۰ دی ۱۳۹۹
لطفا میشه راجب ترک کف پا هم مطلب بزارید وراه درمانش را بگید مادر شهر سردسیر زندگی میکنیم واز این مشکل رنج میبریم ممنون میشم
ناشناس
۲۰:۳۰ ۲۰ دی ۱۳۹۹
خارپاشنه هم رواضافه بکنیدیک دردبدون درمان