به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، مدام به ساعتش نگاه می کند. دستانش را از شدت سرما به هم می فشارد و گز گز آن ها را احساس می کند. می گوید مدت زیادی است که در ایستگاه منتظر اتوبوس نشسته است.
این شرح حال خیلی از مردم در روزگاری است که اگر چه کرونا در کوچه و پس کوچه های شهر کمین کرده اما آن ها مجبورند با اتوبوس های سطح شهر جا به جا شوند. هنوز که هنوزه هستند عده ای از افرادی که با ناوگان حمل و نقل عمومی تردد می کنند.
یکی از همشهریانی که از مسیر خیابان غفاری تردد می کند، گفت: اتوبوس هایی که در این مسیر تردد میکنند بسیار کم هستند و در این سوز سرما باید زمان زیادی را به انتظار اتوبوس بنشینیم.
اهالی مهر شهر هم از این وضعیت دادشان درآمده و خواهان افزایش تعداد اتوبوس ها هستند.
بیشتر بخوانید
یکی از شهروندان این منطقه که ساکن خیابان احمدی روشن است، گفت: قبل از شیوع کرونا اتوبوس ها هر نیم ساعت رفت و آمد می کردند اما اکنون زمان حضورشان در ایستگاه هر یک ساعت شده است.
شهروند دیگری هم از نامنظم بودن ساعت حرکت اتوبوس ها انتقاد کرد و افزود: میانگین فاصله زمانی که شرکت اتوبوس رانی برای رانندگان مشخص کرده تا خود را به ایستگاه برسانند از طرف بعضی از آنها به دلایل مختلف رعایت نمیشود و معطلی مردم را به دنبال دارد.
او خواستار نظارت جدی تر در این زمینه به ویژه در بحث اتوبوس های شمال شهر شد.
تا نیمه دی ماه، اضافه شدن ۱۰ اتوبوس دیگر به ناوگان اتوبوس رانی بیرجند
غلام پور رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند گفت: در ۹ ماهه نخست امسال (همزمان با شیوع کرونا) ۲ میلیون و ۳۹۸ هزار و ۵۳۶ نفر با ناوگان حمل و نقل درون شهری جا به جا شده اند در صورتی که پارسال در همین بازه زمانی ۸ میلیون و ۴۶۲ هزار و ۸۹۷ نفر جابه جا شده بودند.
او افزود: در ۹ ماهه نخست امسال میزان درآمد شهرداری در بخش اتوبوس رانی یک میلیارد و ۸۴۲ میلیون تومان بوده است.
غلام پور ادامه داد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان کاهش درآمد در ناوگان اتوبوس رانی بیرجند برآورد شده است.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند تصریح کرد: سرانه جا به جایی مسافر توسط هر دستگاه اتوبوس در روز به ۲۳۰ نفر رسیده است.
او اظهار کرد: تعداد اتوبوس های فعال قبل از کرونا ۹۰ دستگاه بوده، اما با شیوع کرونا این وضعیت شناور شده است.
غلام پور بیان کرد: در حال حاضر ۴۰ دستگاه اتوبوس در سطح شهر فعال هستند.
رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند ادامه داد: به نسبت افزایش تقاضای سفر و سرانه جابجایی مسافر تعداد اتوبوسها را افزایش خواهیم داد.
انتهای پیام/ ی