سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سایت های خرید اینترنتی خارجی یا ایرانی؟ معایب و مزایای خرید از سایت خارجی و ایرانی

سایت های اینترنتی خارجی که در مقیاس جهانی معتبر و محبوب هستند، بسیارند.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سایت های اینترنتی خارجی که در مقیاس جهانی معتبر و محبوب هستند، بسیارند. گسترش دایره ارتباطات جهانی از طریق اینترنت باعث شده است، خرید از سایت خارجی روز به روز بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. اگر راه و رسم خرید از سایتهای معتبر خارجی از جمله آمازون، eBay، و ... را بدانید می توانید با کمترین دردسر و با پرداخت هزینه ای مناسب، نسخه اورجینال وسایل مورد نیاز خود را از این سایتها خریداری کنید. اما برای رسیدن به این منظور باید با دو مورد به خوبی آشنا باشید: بهترین سایت های خرید اینترنتی خارجی و نحوه خرید از سایت خارجی و بررسی ریسک های خرید در مقایسه با فروشگاه های اینترنتی ایرانی

به کدام یک از سایت های خرید اینترنتی خارجی اعتماد کنیم؟

دسترسی به سایت های خرید اینترنتی خارجی و پیگیری سفارشات در مقایسه با سایت های ایرانی به دلیل تفاوت در قوانین و حتی زبان برقراری ارتباط از پیچیدگی بیشتری برخوردار است. به دلیل وجود تحریم ها مخصوصا در حوزه پرداخت و ارسال کالا کار را برای خرید از این فروشگاه ها به شدت سخت کرده است و ریسک از دست رفتن پول نیز در این فرآیند وجود دارد. اعتماد به سایت خای خارجی با شهرت کمتر نیز به دلیل عدم دسترسی به سابقه و مجوزهای قانونی آن ها ریسک کلاهبرداری اینترنتی را بالا می برد.

در زیر سه نمونه از بزرگ ترین فروشگاه های اینترنتی معرفی شده اند

آمازون، مشهورترین سایت خارجی برای خرید اینترنتی 

حتی آنهایی که سر و کاری با خرید از سایت خارجی ندارند نیز نام آمازون  amazon.com را شنیده اند. اگر به دنبال یکی از قدیمیترین و البته معتبرترین سایت های خرید اینترنتی خارجی هستید، بدون شک باید آمازون را انتخاب کنید. این سایت از سالها پیش فعالیت خود را شروع کرده و به مرور تنوع محصولاتش را افزایش داده است. تا جایی که امروزه می توان گفت از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را می توانید در آن پیدا کنید؛ در حالی که در ابتدای شروع کار تنها به فروش کتاب و البته محصولات حوزه موسیقی می پرداخته است. برای خرید اینترنتی از سایت خارجی آمازون ابتدا روشهای پرداخت را بررسی نمایید و این نکته را در نظر داشته باشید که با خرید از آمازون باید هزینه ارسال کالای خود را از آمریکا تا ایران تقبل کنید که بدون شک هزینه کمی نخواهد بود.

eBay، یکی دیگر از معتبرترین سایت های خرید اینترنتی خارجی

 ebay.comاین فروشگاه بزرگ اینترنتی نیز مانند آمازون در آمریکا متولد شده و فعالیت میکند. سابقه eBay در زمینه فروش آنلاین به 20 سال میرسد و در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین ها به شمار می رود. این سایت اینترنتی پرطرفدار در 30 کشور دنیا نمایندگی دارد و گستره وسیعی از فروش را در پی گرفته است. نکته جالب و متفاوت درباره eBay این است که کالاهای قدیمی و در واقع دست دوم را نیز به معرض فروش میگذارد. به همین دلیل کسانی که عاشق وسایل کمیاب و قدیمی هستند، از طرفداران جدی این سایت محسوب میشوند.

Etsy، سایت اینترنتی فروش  صنایع دستی

یکی دیگر از بهترین سایت های خرید اینترنتی خارجی، Etsy.com نام دارد. اجازه دهید مختصر بگوییم، اگر علاقه مند به صنایع دستی کشورهای مختلف دنیا هستید، این سایت بهترین گزینه است. همین مورد ساده، این سایت را از سایر سایتهای خارجی متمایز می سازد.

معایب خرید از سایت خارجی

حال که با چند مورد از محبوبترین سایت های خرید اینترنتی خارجی آشنا شدیم، لازم است به توضیح چگونگی خرید از این سایتها بپردازیم. به طور کلی خرید از این سایتها پیچیدگی خاصی ندارد و تنها بخش واریز پول برای ایران کمی متفاوت است. برای خرید از سایت های خرید اینترنتی خارجی باید کارت اعتباری بین المللی داشته باشید و به دلیل متصل نبودن شبکه بانکی ایران به بانک جهانی باید از کارتهای بین المللی سایر کشورها استفاده کنید. این نوع از کارت اعتباری توسط برخی شرکتها ارائه میشود اما باید حتماً در مورد اعتبار آنها مطمئن باشید تا با مشکلات مرسومی مانند بلاک شدن کارت روبرو نشوید.

راه دوم مراجعه به صرافیها و حواله ارز است که راهی مطمئن محسوب میشود اما هزینههایی اضافه بر هزینه اصلی خرید برای شما در پی خواهد داشت. راه سوم واریز وجه به سایت های خرید اینترنتی خارجی کمک گرفتن از شرکتهای واسطه است. این سایتها به عنوان یک واسطه میان شما و سایت خارجی عمل میکنند. تنها لازم است در این سایتها حساب کاربری داشته باشید تا بتوانید از امکان انتقال پول به آن استفاده کرده و سپس به کمک حساب خود از سایت خارجی مورد نظر خرید انجام دهید. توجه داشته باشید که باید بهترین سایت واسطه که اجازه استفاده از امکانات آن را دارید، انتخاب کنید.

جایگاه ایران در زمینه وبسایت های خرید و فروش اینترنتی

در ایران نیز وبسایت های خرید اینترنتی زیادی در زمینه خرده فروشی کالا همچون دیجیکالا digikala.com  و  خرید و فروش عمده مواد غذایی و کشاورزی مانند سایت باسکول https://www.buskool.com  فعالیت می کنند. در سال های اخیربا رشد کسب وکارهای اینترنتی در ایران، سایت های خرید اینترنتی زیادی شکل گرفته و به ارایه خدمات می پردازند که در مقایسه با نمونه های خارجی از مزایایی همچون دسترسی بالاتر،پشتیبانی از سیستم پرداخت داخلی، ارسال آسان کالا و پوشش قانونی برخوردار هستند. با رشد فرهنگ استفاده از اینترنت و خرید اینترنتی در ایران امید می رود تعداد وبسایت های خرید و فروش فعال  بیشتر شود و اقتصاد آنلاین ایران روند رشد خود را حفظ کند.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
میثم
۰۲:۱۴ ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
این سایتها که اسم بردید اکثرا آمریکایی هستن