وی ادامه داد: سطح کار به گونهای است که در طول سال بین دانشجویان مسابقات مختلف برگزار میشود. برگزیدگان این مسابقات انتخاب شده و از هر دانشگاه یک گروه ١٠ نفره در مسابقات سراسری دانشجویان شرکت میکنند.
معاون آموزش و تربیت ارتش با بیان اینکه امتیازهایی به نفرات منتخب مسابقات واگذار میشود، اظهار کرد: البته نفرات منتخب علاوه بر امتیازهای مختلف، جوایز نقدی نیز دریافت میکنند. تشویقهای خدمتی که در روند خدمتی آنها موثر است تعلق میگیرد. دانشجویان میتوانند از امتیازهای ذکر شده برای بورس تحصیلی خود نیز استفاده کنند.
بیشتر بخوانید
دومین دوره مسابقات سراسری دانشجویان افسری ارتش برگزار شد
وی ادامه داد: آنچه مهمتر از موارد ذکر شده است سنجش میزان توانایی و استعداد دانشجویان و فرآیند تولید علم ما برای تولید توانمندی در وجود آن هاست. ما با برگزاری این مسابقات سراسری به نوعی تواناییهای کسب شده و رسوب شده دانشی را اندازه گیری میکنیم.
امیر سرتیپ شیخ گفت: کاربرد دیگر این مسابقات تحلیل سیستم آموزشی ارتش است و خروجی این کار برای تحلیل عملکرد ما اهمیت دارد. خروجی سال گذشته این مسابقات باعث تغییر در بخشی از حوزههای آموزشی ما شد که نشان داد برگزیدههای ما چه توانمندیهای دارند و در چه حوزههایی ضعف دارند؛ در واقع این کار نشان از هدفمند بودن برگزاری مسابقات است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه افسری امام علی (ع) توانست در نخستین دوره این مسابقات رتبه اول و پرچم مسابقات را به دست بیاورد.
انتهای پیام/