به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فلافل اسفناج و پنیر با طعم متفاوت و جدیدش شما را غافلگیر خواهد کرد. بدون شک همه ما عاشق غذاهای خیابانی هستیم و حتما تا به حال تجربه خوردن آنها را داشتهایم. یکی از این غذاهای محبوب فلافل است که ریشه آن مربوط به کشورهای خاورمیانه از جمله مصر و لبنان است. این خوراک ساده که ماده اصلی تشکیل دهندهاش نخود است به دلیل نزدیکی به ذائقه ایرانی سالهاست که وارد سفرههای ما شده است در حدی که استانهای جنوبی کشورمان به پخت این غذا با روشی منحصر به فرد معروف هستند.
فلافل که به صورت توپهای گرد و کوچک در کنار گوجه، خیارشور، چند برگ کاهو و گاهی ترشیهای مخصوص سرو میشود، یک وعده غذایی کاملا گیاهی به حساب میآید و در رژیم غذایی گیاهخواری هم جا باز کرده است. اگر به دنبال دستوری جدید برای تهیه این غذا هستید پیشنهاد میکنیم طرز تهیه فلافل اسفناج و پنیر را دنبال کنید تا تنها با چند تغییر در مواد اولیه و رعایت کردن نکات و فوت و فنهای تهیه آن، علاوه بر فراهم کردن تجربهای متفاوت برای خود و نزدیکانتان یک وعده غذایی کاملا گیاهی را نوش جان کنید که از سلامت آن مطمئن هستید. در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فلافل اسفناج و پنیر
بیبی اسفناج ۲۰۰ گرم
نخود بدون پوست (کنسرو نخود) ۴۰۰ گرم
پنیر سفید ۱۰۰ گرم
زیره دو قاشق چایخوری
آرد ساده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه فلافل اسفناج و پنیر
فلافل یک غذای گیاهی و خوشمزه است که ریشه آن به کشورهای عربی مثل لبنان و مصر میرسد. اگر خاطرتان باشد طرز تهیه فلافل لبنانی را قبلا آموزش دادهایم و یک برگر فلافل خوشمزه نیز به شما معرفی کردیم. امروز، اما قصد داریم طرز تهیه فلافل اسفناج با پنیر را به شما آموزش دهیم که طعمی متفاوت داشته و شما را شگفتزده خواهد کرد.
برای تهیه فلافل اسفناج با پنیر ابتدا بیبی اسفناجها را بشویید و داخل یک آبکش بریزید. یک کتری آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس آب جوش را روی اسفناجها بریزید. صبر کنید تا بیبی اسفناجها به اندازه کافی خنک شوند و آب آنها داخل آبکش کاملا گرفته شود.
بیبی اسفناجها را همراه نخود، پنیر سفید آمل، زیره و آرد داخل غذاساز بریزید تا مواد کاملا مخلوط شوند. به مقدار لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. سپس مایه فلافل را داخل یک کاسه بریزید. کف دستهایتان را خوب آرد پاشی کنید و به کمک دست مایه فلافل را به گلولههایی به اندازه یک قاشق غذاخوری تقسیم کنید. سپس روی گلولهها را صاف کنید تا به شکل فلافل در بیایند.
روغن نباتی را داخل یک تابه گود یا قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. فلافلها را به اندازه دو تا سه دقیقه سرخ کنید. سپس کنار قرار دهید تا خنک شوند. فلافلها را همراه سس هالوپینو و ترشی بندری سرو کنید.
فوت و فنهای نگهداری و طرز تهیه فلافل اسفناج و پنیر
در مرحله آب جوش ریختن روی بیبی اسفناجها حتما صبر کنید تا کاملا خنک شده و خشک شوند در غیر اینصورت فلافلها خیلی نرم خواهند شد و ممکن است وا بروند.
برای فریز کردن میتوانید فلافلها را به صورت سرخ نشده و خام به مدت سه ماه داخل فریزر منجمد کنید. برای این کار آنها را داخل کیسه فریزر ریخته، در آن را سفت ببندید تا هوا داخل کیسه جریان پیدا نکند و داخل فریر قرار دهید. روی بسته بندی را برچسب بزنید تا راحتتر فلافلهای منجمد شده را داخل فریزر پیدا کنید.
فلافلها را به همان صورت سرخ شده هم میتوانید به مدت یک هفته داخل فریزر نگهداری کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/