سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باهنر در گفت‌وگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران جوان:

اصلاح طلب‌ها در تشکیل ائتلاف از اصولگرایان بهتر نیستند/ برای احمدی نژاد و خودمان دعا می‌کنم که عاقبتمان ختم بخیر شود

عضو مجمع تشخیص مصلحت از بایدها و نبایدهای انتخابات گفت.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیرمحمد غفاری و نیکا شمس کلائی، انتخابات ریاست جمهوری یکی از انتخابات مهم و سرنوشت ساز کشور است زیرا عامل استحکام و مشروعیت نظام جمهوری اسلامی در حضور و مشارکت بالای مردم در صحنه‌ها بوده است.

در آستانه انتخابات سراسری ریاست جمهوری و شورا‌های اسلامی شهر در خرداد ماه سال آینده قرار داریم؛ محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در این گفت‌وگو به تشریح عملکرد، چشم اندازها، مواضع و دیدگاه‌های خود نسبت به احزاب و جریان‌های سیاسی، مشارکت مردم و انتخابات ۱۴۰۰ می‌پردازد.

باشگاه خبرنگاران جوان: از گزینه‌های مطرح شده خبر دارید که چه افرادی به عنوان اسامی نهایی جریان اصولگرا برای حضور در انتخابات مطرح شده اند؟

باهنر: همه گزینه‌ها در حال حاضر رسانه‌ای شده؛ الحمدلله فراوانی نعمت است و از هر طرفی اسامی مختلفی مطرح شده است. برخی خودشان را مطرح کرده اند و عده‌ای دیگر هم رسانه‌ها از آن‌ها اسم برده اند و افرادی دیگر در محافل مطرح شده اند و در نهایت برخی هم علی رغم اینکه اسمشان در محافل برده شده است، حضور خود در انتخابات را تکذیب کردند.

اما پاسخ نهایی این است که انتخابات ریاست جمهوری در کشور ما به دلیل نبود چند حزب جامع، فراگیر و ضابطه‌مند معمولا در یکی دو ماه آخر شکل می‌گیرد و با این اخبار پراکنده نمی‌توان حدس نزدیک به یقین زد و باید فعلا منتظر ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان: در شورای ائتلاف اصولگرایان چطور؟ اسمی در جلسات از کسی برده می‌شود؟

باهنر: هنوز برای وارد شدن به مصداق‌ها زود است و در حال حاضر اسامی مختلف تنها توسط رسانه‌ها مطرح می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان: در خصوص لیست شورای شهر چطور؟

باهنر: نه آن هم هنوز وارد مصداق نشده است.

رئیس جمهور وارداتی نیست/ ریاست جمهوری ترکیب سه عنصر علم، هنر و تجربه

باشگاه خبرنگاران جوان: چقدر جوان بودن نامزد‌ها در بین اسامی که بررسی می‌شوند اهمیت دارد؟

باهنر: درباره مسئله دولت و رئیس جمهور اگر توجه کنیم می‌بینیم که رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به جوان بودن تاکید کردند، اما ایشان در صحبت‌های بعدی خود فرمودند که مقصود از عبارت جوان، بی تجربه بودن نیست و باید رویکرد جوانگرایانه داشته باشد؛ یعنی مسئله جوانگرایی به دور از انتخاب افراد جوان برای سمت‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان: یعنی جوان بودن را در سن نمی‌بینید و در عملکرد می‌بینید؟

باهنر: نه لزوما اینطور نیست؛ هم عملکرد رئیس جمهور و هم تیمی که او برای خود انتخاب می‌کند جزو عوامل موثر این مسیر است؛ مثلا در نظر داشته باشید که رئیس جمهور سن بالایی دارد، ولی وزرا و کابینه افراد جوان و سر حال هستند، این کابینه می‌تواند موفق ظاهر شود.

در دنیای نظامی گری هم می‌بینیم وقتی که قرار است فردی به فرماندهی برسد حتما باید قبل از آن درجات مختلف نظامی را طی کند و اگر خیلی کار مهمی انجام داده باشد و اتفاق خاصی رقم زند می‌تواند به درجه سرداری یا امیری برسد. این موضوع را در دنیای نظامی گری قبول داریم، ولی هنوز نتوانسته ایم در عالم سیاست به این حقیقت دست پیدا کنیم؛ اگر در دنیای سیاست کسی می‌خواهد به درجه بالا برسد باید سلسله مراتبی را طی کند و هیچ کس نمی‌تواند از سربازی به سرداری برسد و باید حتما تجربه‌هایی به دست آورد.

ریاست جمهوری یک مدیریت بسیار کلان است و ترکیبی از سه عنصر علم، تجربه و هنر است؛ کسی که فقط مجرب باشد و علمش را نداشته باشد مدیر قوی محسوب نمی‌شود، حتی کسی که تجربه و علم را داشته باشد باید در کنارش هنر و شگرد مدیریت کردن را بلد باشد تا بتواند در سطح کلان کشور مدیریت کند، بنابراین باید در انتخابات ریاست جمهوری به دنبال چنین فردی باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: آیا در بین گزینه‌های احتمالی مطرح شده برای انتخابات ریاست جمهوری چنین فردی وجود دارد؟

باهنر: نباید صفر و صدی نگاه کنیم؛ ما که نمی‌توانیم رئیس جمهور از خارج وارد کنیم، قاعدتا باید بین آدم‌ها انتخاب کنیم که در کشور افرادی با پتانسیل‌های خوبی وجود دارند که می‌توانند کار‌های بزرگی انجام دهند. کما اینکه دیدیم در چند سال گذشته به چند جوان میدان دادیم و در صنایع موشکی و هسته‌ای موفق ظاهر شدیم و توانستیم افتخارات بزرگی به دست آوریم و در مدت کوتاهی به فناوری‌هایی دست پیدا می‌کنند که کشور‌های دیگر در مدت طولانی به دنبال دستیابی به آن هستند.

مثلا در همین قضیه واکسن کرونا دیدیم که با وجود تحریم‌های شدید و سخت و با تلاش متخصصین، کشور ما در بین چند کشور تولید کننده واکسن کرونا در کنار کشور‌های بزرگ دنیا قرار گرفته و واکسنی که تولید شده مورد تایید سازمان بهداشت جهانی هم قرار گرفته است. بله به صورت بالقوه در کشور ما افراد زیادی وجود دارند که می‌توانند مدیریت قوی داشته باشند و موفق ظاهر شوند، اما باید شرایط را برای آن‌ها فراهم کنیم تا بتوانند خوش بدرخشند.

ممکن است دقایق آخر ورق برگردد

باشگاه خبرنگاران جوان: پس هنوز به صورت قطعی روی شخص خاصی به جمع بندی نرسیدید، درسته؟

باهنر: ممکن است روی برخی افراد اتفاق نظر و جمع بندی‌هایی داشته باشیم، اما چون تصمیمات قطعی نیست و اعلام اسامی مشخص شده به صلاح نیست و نمی‌توان در عالم سیاست به صورت قطعی نظر داد، ممکن است در دقایق آخر اتفاقاتی رخ بدهد که ورق برگردد و شرایط طور دیگری رقم بخورد. تا ثبت نام‌ها انجام نشود و شورای نگهبان بررسی‌های خود را انجام ندهد و نتایج را به صورت قطعی اعلام نکند نمی‌توانیم نظری در خصوص انتخابات و افرادی که در آن حاضر می‌شوند بدهیم.

 علت حضور ضعیف در انتخابات چیست؟

باشگاه خبرنگاران جوان: بزرگ‌ترین مشکلی که الان احزاب با آن مواجه هستند چه چیزی است؟

باهنر: ما به دو سه حزب قدرتمند در کشور نیاز داریم که تا امروز در کشور شکل نگرفته است، موانعی وجود دارد که به هر دلیلی از تشکیل دو سه حزب قدرتمند در کشور جلوگیری کرده است. نکته بعدی این است که فعالان سیاسی به هر انتخاباتی که نزدیک می‌شوند عمده وقت خود را صرف وحدت درون خود می‌کنند.

هر سه جریان اصلی کشور یعنی اصولگرایان، اصلاح طلبان و معتدلین در آستانه انتخابات دور هم جمع می‌شوند و تصمیم می‌گیرند که چطور وحدت کنند؛ همین اتفاق می‌افتد که بیشتر وقت بر سر وحدت پیش می‌رود و ۷۰-۸۰ درصد انرژی ما صرف انرژی درونی می‌شود و در نهایت ۲۰-۳۰ درصد انرژی صرف برنامه‌های انتخاباتی و حضور فعال در انتخابات می‌شود و حضور در انتخابات ضعیف می‌شود.


بیشتر بخوانید: 

الگوی گزینه‌های ریاست جمهوری چه کسانی هستند؟


باشگاه خبرنگاران جوان: چطور می‌شود که جلساتی با حضور برخی افراد و نامزد‌های احتمالی برگزار می‌شود؟

باهنر: فعلا در حال ارزیابی نامزد‌ها هستیم و جلساتی با حضور اسامی مختلف برگزار می‌کنیم؛ این به این معنی نیست که ما شخص خاصی مدنظر داریم یا قصد حمایت از شخص خاصی را داریم.

مثلا در چند هفته گذشته جلساتی با حسین دهقان و رستم قاسمی داشتیم، ولی این به این معنی نیست که آن‌ها را برای انتخابات مدنظر داشته باشیم؛ جسارتی به این عزیزان نمی‌کنیم، ولی فعلا در حال بررسی برنامه‌های افراد هستیم تا بتوانیم به یک برنامه جامع و شخص مدنظر خود برسیم، ولی در حال حاضر تشکیلات، تشکل‌ها و شورای ائتلاف هنوز به گزینه قطعی نرسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: چرا در کشور شاهد ائتلاف‌های موقت هستیم؟ چرا هیچ موقع ائتلاف پایدار شکل نمی‌گیرد؟

باهنر: اگر در کشور چند حزب قدرتمند داشته باشیم می‌توانیم انتخابات خوبی  هم در کشور داشته باشیم و قدرتمند در انتخابات‌ها ظاهر شویم. در حال حاضر بیش از صد حزب در وزارت کشور به ثبت رسیده است که چند سال پیش به صورت خود اظهاری گرایش‌های خود را اعلام کردند. اگر این چند حزب با هم جمع شوند و در کنار هم فعالیت کنند می‌توانند همگرایی‌هایی داشته باشند و قدرتمند در عرصه‌های مختلف ظاهر شوند.

ضمن اینکه تجمیعات و ائتلاف‌ها تنها در آستانه انتخابات هستند که معنی پیدا می‌کند، وگرنه در غیر از انتخابات ائتلاف‌ها معنی ندارد، چون کار خاصی انجام نمی‌شود و دلیلی ندارد که احزاب بخواهند دور هم جمع شوند؛ نزدیک انتخابات است که احزاب و گروه‌ها نیاز به همگرایی دارند و باید برای مباحث مختلف ائتلاف تشکیل دهند.

اصلاح طلب‌ها در تشکیل ائتلاف از اصولگرایان بهتر و قوی‌تر نیستند

باشگاه خبرنگاران جوان: چرا اصولگرا‌ها شب انتخابات به فکر وحدت می‌افتند و چیزی مثل ائتلاف اصلاح طلب‌ها و شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان را بین اصولگرایان نمی‌بینیم؟

باهنر: در مورد اتحاد اصلاح طلب‌ها باید گفت که در آن‌ها نیز عملا یک عده حذف می‌شوند. یک سری اصلاح طلب رادیکال هستند که با شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلب‌ها کاری ندارند و با خارجی‌ها کار می‌کنند و در مجموع وارد نمی‌شوند.

ما اصولگرایان وقتی گرد هم می‌آییم، هدف وحدت صد درصدی است، البته این چشم انداز به معنای رسیدن به آن صد درصد نیست و گاهی اوقات به ۸۰ و گاهی به ۸۵ درصد آن می‌رسیم. در این ائتلاف، پایداری‌ها با مواضع نسبت تند خود باید به همراه رهپویان، جامعه روحانیت مبارز و موتلفه که یک حزب سنتی است همراه باشند. آیت الله مهدوی کنی می‌گفت که وقتی ما از وحدت می‌گوییم، منظورمان وحدت مواضع نیست؛ منظور همکاری برای انتخابات است.

ما نه تنها با پایداری ها، بلکه با موتلفه نیز که در یک جبهه هستیم، ممکن است اختلاف نظر زیاد داشته باشیم، اما در انتخابات با هم همکاری می‌کنیم. زمانی که ائتلاف تشکیل شد تمام مواضع جهت پیدا می‌کند و یک موضع می‌شود؛ در واقع اصلاح طلب‌ها در تشکیل ائتلاف از ما بهتر و قوی‌تر نیستند.

مشارکت مردم در انتخابات، حرفی فراتر از انتخابات می‌زند/ رقابت جدی عامل مشارکت همه مردم

باشگاه خبرنگاران جوان: رقابت بین اصولگرا‌ها بهتر است یا اصولگرا‌ها و اصلاح طلب ها؟

باهنر: بر اساس سخن امام، میزان رای ملت است؛ مقام معظم رهبری هم بار‌ها گفتند، مشارکت مردم در انتخابات، حرفی فراتر از انتخابات می‌زند و آن، مشروعیت نظام است. در سال ۸۸ هم که فتنه شد، به هر حال ۱۳ میلیون یک طرف رای دادند و ۲۵ میلیون طرف دیگر؛ حضرت آقا هم همیشه در صحبت هایشان می‌فرمودند که ۴۰ میلیون نفر به پای صندوق‌ها آمدند؛ نمی‌گفتند ۲۵ میلیون به پای صندوق آمدند.

مهم آن است که همه مشارکت کنند. برای اینکه همه بیایند باید رقابت جدی باشد. اگر ما رقابت بین اصولگرا‌ها می‌گوییم، یعنی عملا بخشی از رای دهندگان حذف می‌شوند. وقتی مردم می‌بینند یک نامزد مطلوب ندارند، در انتخابات شرکت نمی‌کنند؛ اگر بگوییم رقابت فقط بین اصولگرا‌ها باشد، عملا ۳۰،۴۰ درصد را حذف می‌کنیم.

در نظام مردم سالار دینی باید نامزد‌ها طوری باشند که هرکس که می‌خواهد رای بدهد، یک نامزد مطلوب بین نامزد‌ها پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان: یعنی در انتخابات یک نماینده اصلاح طلب و یک نماینده اصولگرا باید باشد؟

باهنر: ممکن است در انتخابات یک نفر اصلاح طلب، یک نفر اصولگرا و یک نفر معتدل و وسط باشد. همچنین ممکن است یک نفر از اصولگرا نباشد، برای مثال سال ۹۶ سه نفر اصولگرا و سه نفر اصلاح طلب بودند. مقصود یک نفر نیست بلکه مقصود دو یا حتی سه تا جریان اصلی است.

باشگاه خبرنگاران جوان: آیا تعداد زیاد نامزد‌ها سبب پوشش سلایق بیشتر مردم و دموکراسی بیشتر است؟

باهنر: تعداد زیاد نامزد‌ها در دموکراسی و مشارکت بیشتر مردم حتما اثر دارد، البته این به این معنی نیست ۴۰ تا نامزد انتخاباتی داشته باشیم، چون در این صورت مردم سردرگم می‌شوند، اما جریان‌های مختلف باید یک نامزد داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان: آیا فعالیت‌های احمدی نژاد به اصولگرایان ضربه می‌زند؟

باهنر: برای آقای احمدی نژاد و خودمان دعا می‌کنم که عاقبتمان ختم بخیر شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۱۸ ۱۷ دی ۱۳۹۹
بله
ناشناس
۲۲:۴۴ ۱۷ دی ۱۳۹۹
سرگرم نگه داشتن یک ملت در حال تهدید جرم است!اگر شما بتوانید بین آب دو سمت استخر ی فرق قاعل شوید می توانید بین جناح باز ها فرق بگذارید هر دو جای احزاب را غصب کرده اند،هر دو از بالا آمده واز متن مردم نیستند وبدتر از همه :شورای نگهبان درحرف از انتخابات فقط وفقط نام این دو جناح را القا می کند!!!وکنترل وهدایت را جایگزین نظارت کرده!!!!
ناشناس
۱۸:۱۱ ۱۷ دی ۱۳۹۹
یکی بیاد مردمو نجات بده از بدبختی
ناشناس
۱۶:۳۰ ۱۷ دی ۱۳۹۹
ای اصلولگراچطورازاحمدی نژادطرفداری می‌کنی براش دعامیکنی درصورتی که اوضدولایت فقیه هست پس شماهم ضدولایت هستی
ناشناس
۱۵:۴۶ ۱۷ دی ۱۳۹۹
صلوات بر مومنون و مومنات و فقط مذهبی ها
ناشناس
۱۵:۳۴ ۱۷ دی ۱۳۹۹
شورای نگهبان نشان داده طی این 40 سال وسط جاده حرکت نکرده :گاهی مثل سال88 به سمت دره وپرتگاه مملکت را برده گاهی مثل سال های 92و96 به طرف صخره و کوه !! مگر قانون شورای نگهبان را مجلس نمی فهمد ویا قانون خاصی دارند که خروجی آن جز خسارت برای اسلام چیزی نبوده !!!!!!؟!؟!؟!؟!
ناشناس
۱۵:۲۲ ۱۷ دی ۱۳۹۹
درود بر احمدی نژاد و تیم پر کارش .
ناشناس
۱۴:۵۷ ۱۷ دی ۱۳۹۹
انقلابی فقط
ناشناس
۱۴:۳۵ ۱۷ دی ۱۳۹۹
اینقدر زور نزنید هردو تاتون برای مردم ساخته نشدید
ناشناس
۱۴:۲۹ ۱۷ دی ۱۳۹۹
زنده باد احمدی نژاد
ناشناس
۱۴:۲۱ ۱۷ دی ۱۳۹۹
اقای احمدی نژاد داشت عاقبت بخیر میشد ..
بخاطر زحمات زیاد ایشان و کارهای مردمی و بالا بردن اقتدار ایراان و،،،،،،،، ابادانی روستاهای ایران و،،،،،،،
برای همیشه دعای بخیر میکنیم برایش. و حتی. انحرافی نامیدن انرا از حسا دت میدانیم ..و عاقبت همه را بخیر و سلامت از خدا میخواهم .. نامش اگر در کاندیداها بود
شما امار دریافتی زیاد میشود ..
ناشناس
۱۴:۲۱ ۱۷ دی ۱۳۹۹
عجب
ناشناس
۱۴:۰۶ ۱۷ دی ۱۳۹۹
به قول بقایی ما بست میشینیم بعضیا بست میزنند
احمدی نژاد دعای مردم داره به امثال تو نیاز نداره
sina
۱۴:۰۰ ۱۷ دی ۱۳۹۹
جالبه برجام رو توی ده دقیقه تصویب کردن بعد به بقیه طعنه میزنن!!
ناشناس
۱۳:۵۵ ۱۷ دی ۱۳۹۹
مردم از خدا میخواهند باز هم احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور بشود ولی از آمدن احمدی‌نژاد نگران هستند
ناشناس
۱۳:۵۳ ۱۷ دی ۱۳۹۹
دکتر احتیاج به دعای شما نداره شما اگه دعا بلدین برا خودتون دعا کنید که دیگه دورانتون تموم شده
ناشناس
۱۳:۴۸ ۱۷ دی ۱۳۹۹
جناب آقای باهنر شما با کمال احترام برای شما و فرمایشات رهبری بنده با نظر شما که با نظر شخص رهبری برای نامزد ریاست جمهوری می فرمائید رئیس جمهور باید از نظر سنی نباید جوان باشد ولی بنده نظر این اگه یه جوان مثلا 25 الی 30 سال سن داشته باشه و با مدرک تحصیلی لیسانس مدیر و مدبر و کاردان کار بلد و دارای ایده باشه چرا نمی تونه کاندید بشه و با رای مردم انتخاب بشه نمونه اش تو کشوری مثل اتریش نخست وزیر 26 ساله یا فرانسه آقای مکرون زمانی که رئیس جمهور شد 35 سالش بود آیا این کشورها عقب مونده یا بدبخت شدن که تو این مملکت فقط باید یسری جریانات سیاسی یا افراد نظامی به پست و مقام برسن بقیه آدم های عادی وبا لیاقت هیچ !!!
ناشناس
۱۳:۴۸ ۱۷ دی ۱۳۹۹
جناب آقای باهنر شما با کمال احترام برای شما و فرمایشات رهبری بنده با نظر شما که با نظر شخص رهبری برای نامزد ریاست جمهوری می فرمائید رئیس جمهور باید از نظر سنی نباید جوان باشد ولی بنده نظر این اگه یه جوان مثلا 25 الی 30 سال سن داشته باشه و با مدرک تحصیلی لیسانس مدیر و مدبر و کاردان کار بلد و دارای ایده باشه چرا نمی تونه کاندید بشه و با رای مردم انتخاب بشه نمونه اش تو کشوری مثل اتریش نخست وزیر 26 ساله یا فرانسه آقای مکرون زمانی که رئیس جمهور شد 35 سالش بود آیا این کشورها عقب مونده یا بدبخت شدن که تو این مملکت فقط باید یسری جریانات سیاسی یا افراد نظامی به پست و مقام برسن بقیه آدم های عادی وبا لیاقت هیچ !!!
ناشناس
۱۳:۳۱ ۱۷ دی ۱۳۹۹
اینهمه ب مردم ظلم میشه .متاسفم برای خودمان ک دنباله رو یکی مثل تو شده ایم
ناشناس
۱۷:۳۹ ۱۷ دی ۱۳۹۹
چرا اول پیام دا سانسور کردی
ناشناس
۱۳:۲۱ ۱۷ دی ۱۳۹۹
دست از سر احمدی نژاد بردارین بسه
ناشناس
۱۲:۵۶ ۱۷ دی ۱۳۹۹
احمدی نجات نجات دهنده ملت و حامی فقیر فقراست تو برای ملت چه کرده ای ملت بیچاره فدای ندانم کاریهای دو حناح شد
علی
۱۲:۴۹ ۱۷ دی ۱۳۹۹
دولت آقای روحانی و اصلاحات بایستی جواب بده که با چه دلیل عقلی و شرعی و منطقی رفت شرکت هفت تپه را که ۲۵۰۰ میلیار تومن قیمتش بود را به ۶ میلیار تومن فروخت؟؟؟
ناشناس
۱۲:۴۷ ۱۷ دی ۱۳۹۹
شماها برای خودتان دعاکنیدولی دکتراحمدی نژاددردل ماقراردارداگراحمدی نژادبیاد ماهم درانتخابات شرکت می کنیم وگرنه....،
ناشناس
۱۲:۳۹ ۱۷ دی ۱۳۹۹
خدا انتخابات این دوره روختم بخیرکنه ،کم مردم روبااین حرفاتون تحریک کنید،مردم آگاه ترازاین حرفاهستند،دیگه وعده و وعید کارسازنیست مردم یکی رومی خوان که دروغگو نباشه،ازجونش مایه بزاره،درخدمت مردم باشه، ،فقطامام زمان (عج) بایاری خدادرستش می کنه منتظران مهدی (عج)فقط انتظار می کشند
ali
۱۲:۳۲ ۱۷ دی ۱۳۹۹
احمدینژاد عاقبت به خیر بوده و هست شما لطف کنید اگر دعاتون گیراست فقط و فقط برای عاقبت بخیری خودتون دعا کنید.عجیبه که با هنر که خودش را با سیاست،بادیانت و با سواد میدونه فکر می کنه ادمهایی که به فکر مردمند عاقبت بخیر نیستند.!!!همینکه تعداد زیادی از مردم دوباره منتظره احمدینژاد هستند این یعنی عاقبت بخیری که شما ندارید.
ناشناس
۱۱:۵۸ ۱۷ دی ۱۳۹۹
باهنرراست میگه بایدبرای عاقبت بخیری خودش دعاکنه که واقعا مدیون مردمی است که به او رای دادند
ناشناس
۱۱:۵۴ ۱۷ دی ۱۳۹۹
تو به خودت وبزرگترهایت دعا کن آقای دکتر میلیون نفر دعایش می کنند احتیاج به دعای تو نداره
سیدمحمدعلی
۱۱:۵۰ ۱۷ دی ۱۳۹۹
الله اکبر از این همه تخریب ودر همه جا
علیه محبوب مردمی نژاد
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۷ دی ۱۳۹۹
کاری که از دستتون بر نمیاد
حمید
۱۰:۵۶ ۱۷ دی ۱۳۹۹
با سلام
دکتر احمدی نژاد درقلب مردم ایران جای دارد.
اگرشما 10درصد اقدامات ارزنده این مرد بزرگ را انجام می دادید کشور گلستان می شد.
نشاالله در انتخابات 1400 با بیش از40میلیون رای بهار می آیدو کشور گلستان می شود.
ناشناس
۱۰:۵۲ ۱۷ دی ۱۳۹۹
احمدی نژاد دعای شما را نمی خواهد.فقط برای خودتان و بزرگانتان دعا بفرمایید.
حسن
۱۰:۰۷ ۱۷ دی ۱۳۹۹
سلام دعای کسی مثل تو نه برآورده میشه ونه شنیده، همتون به یه لنگه کفش کهنه ی احمدی نژاد هم نمیرسید،
میشه لطفا از خدماتی که نو کردی بگی ،
این مقام نمایندگی هم که گرفتی ، مردم بپاس احترام به شهید والا مقام باهنر بود نه تو!
خیلیا هستند از اینکه یه مسئولی خاکی باشه بدشون میاد چون خودشون هم باید ، خاکی باشن ،واین براشون غیرممکنه ، پس شروع به تخریب و جوسازی میکنن،
اون از روحانی موقع اومدن گفت مردم خادم نمی خوان ، رئیس میخوان، واین از شما چون مردم دیگه براتون ارزشی قائل نیستن،هرچندوقت یه بار مصاحبه ای راه میندازید تا بگید ماهم هستیم ،ولی بدونید که نیستید،الان هم تو کاخاتون مثلا تو قرنطینه هستید، لطفا (نمیشه بگم.....)خداقل دهنتون را ببنید.