به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید محمد علوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به از سرگیری فعالیت تالارها و سالنهای غذاخوری گفت: در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شده که در شهرهای زرد مشاغل گروههای ۱، ۲ و ۳ با رعایت نکات بهداشتی اجازه فعالیت دارند.
او افزود: تالارهای پذیرایی جزو مشاغل گروه ۳ هستند و میتوانند با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و با ۵۰ درصد ظرفیت و زیر نظر کارشناس بهداشت محیط فعالیت کنند.
علوی تصریح کرد: هر چند از نظر اجرایی، تابع دستورهای ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم، اما باید توجه داشت در اماکنی که شرایط انتقال کرونا وجود دارد و خطر هنوز رفع نشده است، هر گونه تجمع و به ویژه حضور در مراسم عروسی که در آن ماسک برداشته میشود و مردم غذا میخورند، خطرناک است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تصویب فعالیت تالارها با ۵۰ درصد ظرفیت، بیان داشت: در مراسم عروسی، مهمانان ماسک نمیزنند و در فاصله نزدیک به هم میایستند و در کنار یکدیگر، مواد غذایی مصرف میکنند بنابراین عملا خطر انتقال بیماری با هر تعداد مهمان در تالارها وجود دارد.
انتهای پیام/ق