سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش های مختلفی برای تازه نگه داشتن میوه وجود دارد، ولی مردم افغانستان ابتکار جالبی برای تازه ماندن میوه به کار می برند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، در گذشته‌ها مردم افغانستان می‌خواستند در شب های زمستان میوه های متنوعی داشته باشند و برای این کار کنگینه می ساختند. کنگینه ظرف‌های به شکل یک کوزه بود که از گل ساخته می شد و میوه‌های مثل انگور رو توی اون قرار می‌دادند، بعد روی آنرا با گل طوری می‌بستند که هیچ مجرایی برای داخل شدن هوا و نفوذ آن در میان آن ظرف باقی نمی ماند. این ظرف‌ها رو توی زیرزمین و جای سرد و تاریک می گذاشتن. بعد تو زمستان باز می‌کردند و میوه تازه رو میل می‌کردند.

 

 


بیشتر بخوانید


 

 

 
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۵۰ ۰۳ فروردين ۱۴۰۰
توی خارج دارن انواع ربات ها و تکنولوژی های پیشرفته میسازن
ناشناس
۲۲:۴۰ ۱۵ دی ۱۳۹۹
افرین چ فکرای نابی دارن این افغان ها
ناشناس
۱۷:۴۷ ۱۵ دی ۱۳۹۹
ادن داره عربی حرف میزنه چه ربطی ب افغانستان داره اخه
ناشناس
۲۲:۴۱ ۱۵ دی ۱۳۹۹
احتمالا این عربا توریست بودن رفتن افغانستان