سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا نباید توت و خرما را با چای بخوریم؟

اگر بر این باورید که مصرف "توت" یا خرما به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان "قند خون" جلوگیری کند سخت در اشتباهید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می‌کند بدن تمام شیرینی‌های این مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آن‌ها جذب بدن نمی‌شود.

گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشور‌های دنیا نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آن‌ها را با مواد شیرین مصرف کنند، اما این مواد قند به سلامت "دندان‌ها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" می‌شود.

گفتنی است مصرف "میوه‌های خشک" در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و "توت" است.

نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای "سلامتی" ضرری ندارند

منبع: افکارنیوز

انتهای پیام/

برچسب ها: دیابت ، قندخون ، خرما
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۰۲ ۱۴ دی ۱۳۹۹
پس توت میوه خشک نیست مگه