سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش از ۱۲ هزار بازدید از مراکز عرضه موادغذایی سیستان و بلوچستان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تیم‌های نظارتی بهداشت محیط این دانشگاه در اجرای طرح شهید سلیمانی از ۱۲ هزار و ۳۵۹ واحد تهیه و توزیع موادغذایی سیستان و بلوچستان بازدید کردند.

دکتر سیدمهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: نظارت تیم‌های بهداشت محیط با همکاری نیرو‌های بسیجی، هلال احمر، تعزیرات و شهرداری بر اجرای محدودیت‌های کرونایی از اول آذر تشدید شده است.

او  افزود: در این طرح تیم‌های نظارتی بر اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی نظارت دارند و در بازرسی‌های صورت گرفته برای یکهزار و ۴۵۹ واحد صنفی اخطاریه صادر شده و ۲۶۷ واحد صنفی به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی پلمب شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی را در پیشگیری و کنترل بیماری‌ها مؤثر دانست و افزود: در شرایط همه‌گیری بیماری کرونا، لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز صنفی و کارگاهی، ادارات و سازمان‌ها به عنوان یکی از محل‌های پر رفت و آمد مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او  با اشاره به این موضوع که مردم می‌توانند از طریق کد «کیو آر» بر واحد‌های صنفی نظارت کنند افزود: تمامی اصناف، ادارات، سازمان ها، کارگاه‌ها، کارخانجات و اماکن باید کد (QR) داشته باشند تا مردم بتوانند با تلفن هوشمند آن را اسکن کرده و سوالات وضعیت بهداشتی مربوط به اجرای پروتکل آن صنف را پاسخ دهند و پس از پاسخ به سوالات، پیگیری‌توسط بازرسان بهداشتی انجام خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: هموطنان عزیز می‌توانند با سامانه تلفنی ۱۹۰ مشکلات بهداشتی را با کارشناسان مطرح کنند تا در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.