به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرلشکر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شهید قاسم سلیمانی دیپلماتی قوی بود و از موضع بالا و اقتدار برای منافع کشور و منطقه سخن میگفت و ما با آمریکا در مبارزه هستیم ولی هیچگاه آغاز گر جنگ نبودیم؛سیاستمداران کوته فکر داخلی و خارجی در آن زمان جنگ را آغاز کردند و سپاهیان به آن پایان دادند.
او با بیان اینکه پس از آن داعش تا ۴۰ کیلومتری بغداد رسید و اینجا حکم تاریخی مرجع تشیع در عراق بود که حکم جهاد داد و قهرمان ملی ایران قاسم سلیمانی از نیروهای بسیجی خود برای سرکوب داعش استفاده کرد، افزود: سرزمین بعدی سوریه بود و از دست داعش آزاد شد و همانگونه که شهید سلیمانی وعده داده بود در کمتر از سه ماه حکومت دادش در جهان پایان یافت.
رضایی با اشاره به اینکه دشمن قصد داشت چهره و ارزش های اسلام را از بین برده و خدا را خشن جلوه دهد که توطئه عظیمی علیه اسلام و قرآن را مدیریت می کرد، تصریح کرد: شهید قاسم سلیمانی انسان کاملا مردمی بود و برای محرومان و سیل زدگان و جنگ زده ها دل به دریا می زد زیرا معتقد بود مردم دوستی از خدا دوستی جدا نیست بلکه مکتبی برای رسیدن به قرب الهی است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اکنون در هرجایی که مشکلی باشد اولین نیروهای بسیج و سپاه هستند که اعلام آمادگی کرده و در آبگرفتگی و سیل و زلزله نیز این را اثبات کرده اند و این انسان ها خواب را بر خود حرام کردند تا مردم با آرامش زندگی کنند؛ این تفکر را هیچکس نمی تواند از بین ببرد چرا که مردم دوستی شعبه ای از ولایت است و قاسم سلیمانی نماد چنین مکتبی است.
این مقام مسئول گفت: خوزستان سرزمین خیزش انقلاب دفاعی و دانشگاهی است که قاسم سلیمانی و شهید باکری در آن مدرک قهرمانی گرفته اند؛ پاسداران و بسیجیان خوزستان باید بیش از گذشته مراقب سرزمین مقدس خود باشند.
او اظهار داشت: از آن جا که صدام مامور صهیونیست و آمریکا بود حمایت های بسیاری از کشورهای جهان را پشت سر خود داشت که در این سال هر تاکتیکی که از دفاع و نظامیگری و تدابیر امنیتی می دانستیم مقابل ارتش رژیم بعث عراق به کار گرفتیم که جنگ در همان سال اول به بن بست رسید.
رضایی افزود: در این شرایط ایران سه راه پیش رو داشت که در راه نخست باید به همان روش جنگ را ادامه می داد که لازمه آن وارد کردن سلاح های مدرن، مهمات ،قطعات توپخانه، تانک و هواپیما ها از کشورهای غربی بود که همان خواسته دشمن بود و قصد داشتند ایران برای دفاع دست به سمت غربی ها دراز کند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: راه دوم نیز جنگ های نامنظم بود که در شورای عالی دفاع با آن موافقت شد اما بنی صدر با آن مخالف کرد و سپاه به این نتیجه رسیده بود که از جنگ کلاسیک خارج شده و به سمت جنگ نامنظم برود وراه سوم مذاکره بود اما مذاکره در حالی که پنج استان در اشغال رژیم بعث بودند امر غیر ممکنی بود اما با تدبیر فرماندهان غیور سپاه راه چهارمی خلق شد که آن انقلاب دفاعی بود که تحولی عظیم در جنگ صورت داد و اندیشه و سازماندهی جدیدی نمایان شد.
این مقام مسئول گفت: انقلاب دفاعی نه تنها در ایران بلکه در ادامه در عراق ، یمن و سوریه و لبنان نیز نمایان شد و این تفکر را قاسم سلیمانی، مهدی باکری و حسن باقری ها ساختند و بن بست جنگ شکسته شد و راه چهارم راه جدیدی بود که از جنگ های کلاسیک و نامنظم و همچنین گفت و گو با کشورها در اوج اقتدار و دیپلماسی تشکیل شده بود.
انتهای پیام/م