سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ ازخوراک هونکار بیندی و دسر کنافه تا اسکون با سس کممبر + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.


بیشتربخوانید 


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

خوراک هونکار بیندی + طرز تهیه


طرز تهیه ترشی انار و لبو؛ خوشمزه و خوش‌رنگ


طرز تهیه رب فلفل؛ فلفل‌خور‌ها بشتابید


۱۰ اشتباه رایج در آشپزی که غذای شما را خراب می‌کند


فوت و فن‌های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم


طرز تهیه خورش فسنجان + نکاتی برای ملس و جا افتاده شدن این غذای مجلسی


آموزش تهیه خلال پوست پرتقال


طرز تهیه لازانیا پستو با پنیر ماسکارپونه و پارمسان در خانه


طرز تهیه دسر کنافه


طرز تهیه دسر پانانات با پاناکوتا


طرز تهیه اسکون با سس کممبر


پای اسپاگتی خوشمزه با پنیر پکورینو + طرز تهیه


ناگت سبزیجات، سرشار از ویتامین


سالاد تن با فلفل و برنج + طرز تهیه


طرز تهیه کلاب ساندویچ پنیری

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.