سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نیاز سالانه چهارمحال و بختیاری به گوشت قرمز ۱۸ هزار تن است

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: سالانه ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می‌شود.

او افزود: نیاز استان در طول سال به گوشت قرمز حدود ۱۸ هزار تن است که ۹ هزار تن مازاد بر تولید استان وجود دارد.


بیشتر بخوانید


مردانی با اشاره به میزان تولید شیر در این استان اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری در سرانه تولید شیر در کشور رتبه دوم را دارا است.

او ادامه داد: بر اساس آمار‌های سال ۹۸ تولید سالانه عسل دو هزار و ۹۰۰ تن تولید عسل است که این مورد هم یک هزار و ۵۰۰ تن مازاد بر نیاز مردم استان است.

مردانی گفت: چهارمحال و بختیاری در تولید محصولات بخش دام توانسته به افتخارات ارزشمندی در سطح کشور دست یابد.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.