سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حمایت از تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی خراسان شمالی

وزیر جهادکشاورزی گفت: امسال بیشترین نرخ رشد بودجه‌ای بعد از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مربوط به وزارت جهاد کشاورزی با ٣۵ درصد رشد است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در جلسه اقتصاد مقاومتی استان گفت: برای حمایت از صادرات محصولاتی که بازار را بهم نمی‌ریزند و یارانه نمی‌گیرند محکم ایستاده ایم.

خاوازی افزود: صادرات محصولاتی مثل مرغ و تخم مرغ و گوشت که یارانه دریافت می‌کنند، کنترل می‌شود.

او با بیان اینکه با صحبت‌هایی که با رئیس سازمان ثبت اسناد کشور داشتیم تا پایان دولت بخش قابل ملاحظه‌ای از اراضی کشور سنددار می‌شوند، عنوان کرد: تلاش داریم کاداستر اراضی ملی و کشاورزی امسال تمام شود.


بیشتر بخوانید


خاوازی با بیان اینکه در ستاد صادرات کشور به دنبال گره گشایی مشکلات بخش صادرات محصولات کشاورزی هستیم، اضافه کرد: با هدف خودکفایی و حمایت از کشاورزان برای نرخ تضمینی گندم و پنبه به جد ورود می‌شود.

وزیر جهادکشاورزی یادآور شد: مصوبه ١۵ سال به زمین مانده اختصاص یارانه آرد و سوخت برای عشایر نیز سه هفته گذشته در هیات دولت مصوب شد.
خاوازی در ادامه سخنان خود با اشاره به بخش کشاورزی استان خراسان شمالی اظهار کرد: باید موضوعات مهم بخش کشاورزی این استان شناسایی و حمایت شود، نهایت تلاش را برای توسعه بخش کشاورزی خراسان شمالی خواهیم داشت.

او  زنجیره تولید را درد اصلی بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: از تکمیل زنجیره‌های تولید چند محصول کشاورزی خراسان شمالی حمایت می‌شود.
وزیر جهادکشاورزی با اشاره به اینکه یکی از زنجیره‌هایی که خراسان شمالی می‌تواند در آن پیشرو باشد مربوط به پشم است که می‌تواند به صنعت بسیار خوبی در استان تبدیل شود، اعلام کرد: برای حمایت از حوزه دام به دنبال حل مشکلات مربوط به خرید نهاده‌های دامی هستیم.

محمدعلی شجاعی استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه اظهار کرد: به دلیل خام فروشی محصولات کشاورزی، خراسان شمالی در تولید ناخالصی کشور حدود نیم درصد سهیم است.

شجاعی با بیان اینکه سند سازگاری با کم آبی استان تایید و ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: در استان بیش از پنج هزار خانوار عشایری وجود دارد که در تفاهم نامه بین وزارت جهاد کشاورزی با استان باید به ایلراه‌ها توجه شود.

او  اضافه کرد: جمعیت تولید کننده پای کار با کمترین توقع را نمی‌توانیم نادیده بگیریم.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی، بخش خصوصی را کلید حل مشکلات کشور دانست و اضافه کرد: باید همه پای کار بیایند و نقش آفرینی آن‌ها در بخش کشاورزی بیشتر شود.

شجاعی ادامه داد: اقلیم، آب و هوا و خاک این استان با استان دیگر متفاوت است و باید نسخه کشاورزی مخصوص به خود را داشته باشد.
او با بیان اینکه کشاورز و بخش کشاورزی خراسان شمالی نیازمند مدیریت تمامی جوانب است، افزود: اگر تشخیص دهیم محصولی متناسب با شرایط استان نیست از چرخه تولیدات استان خارج شود.

استاندار خراسان شمالی گفت: کشاورز قشر تولید کننده استان است که متاسفانه به دلیل مشکلات معیشتی به شهر‌ها مهاجرت می‌کند.
شجاعی با تاکید بر اینکه نسخه کشاورزی مخصوص خراسان شمالی رهاورد این سفر باشد که دانایی بر آن مسلط باشد، گفت: چند محصول کشاورزی متناسب با ظرفیت‌های استان جمع بندی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه اظهار کرد: خراسان شمالی استانی بر پایه کشاورزی و دامپروری است و در تولید محصولات مختلف مانند انگور، زعفران و.. رتبه دار است.

دکتر غلامرضا هوائی با بیان اینکه زیرساخت‌هایی مانند گاز، برق و آب در روستا‌های استان ایجاد شده و یا در حال انجام است، خاطرنشان کرد: به دنبال توسعه کشاورزی پایدار در استان خراسان شمالی هستیم.

او با اشاره به تخصیص اعتبار برای جلوگیری از فرسایش خاک‌های حاصلخیز استان که یکی ازدرخواست‌ها از وزارت جهاد کشاورزی است، اعلام کرد: می‌توانیم با انعقاد تفاهم نامه زمین‌های کشاورزی را در اختیار فارغ التحصیلان رشته کشاورزی برای اجرای طرح‌های متنوع کشاورزی قرار دهیم.

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.