سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تکلیف پارک صلح و دوستی مشترک بین عراق و ایران به کجا رسید؟

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه از تحقق نیافتن پارک صلح و دوستی مشترک بین عراق و ایران خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فریدون یاوری مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد پارک صلح و دوستی به منظور ایجاد فضای امن برای گونه‌های جانوری ضروری است، گفت : متأسفانه این پارک هنوز ایجاد نشده و بنابر روند قانونی طولانی آن از طرف ۲ کشور اقدامی صورت نگرفته است.

او با اشاره به محل پیشنهاد شده برای ایجاد پارک صلح و دوستی بین ۲ کشور ایران و عراق، گفت : ایجاد پارک با موضوع معرفی یکی از مناطق زله زرد گیلانغرب یا قراویز سرپل ذهاب و یا هر ۲ منطقه بوده که این مناطق از نقاط مرزی مشترک بین کشور ایران و عراق است.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی سایت پرنده نگاری هشیلان، افزود: جریان ساخت این سایت چندسال به طول انجامیده که هم اکنون برای به اتمام رساندن آن و تکمیل ۱۵ درصد باقی مانده نیازمند یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هستیم.

یاوری با اشاره به تولید متوسط روزانه ۵۵۰ الی ۶۰۰ تن زباله در کرمانشاه افزود: این مقدار برحسب فصل و میزان مصرف شهروندان بوده که به سایت بیوکمپوس برای تبدیل به کود حمل می‌شود.

او ادامه داد: پسماند‌های قابل بازیافت در محل در صورت وجود مشتری به سوخت قابل استفاده در صنایع به ویژه سیمان سازی بازیافت شده و زباله‌های پزشکی قبل از حمل به محل دفن باید بی خطرسازی شوند.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه تمامی ۲۳ بیمارستان موجود در استان مجهز به سیستم اتوکلاو و غیرسوز در محل بیمارستان هستند، گفت: این سیستم‌ها موجب بی خطرسازی زباله‌های پزشکی شده و سپس توسط شرکت‌های خصوصی به محل‌های از پیش تعیین شده حمل می‌شوند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.