سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فوت و فن‌های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم

در گزارش زیر طرز تهیه میگو پلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فصل زمستان معمولا غذا‌های دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو:

سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: ۳ پیمانه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:

۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگو‌ها را اضافه کنید.

۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۲ دی ۱۳۹۹
والا اگه پولدار بودن یه آشپز می‌گرفتم برام همه اینها رو درست کنه