سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صف‌های طولانی برای خرید تخم مرغ در این روز‌های کرونایی

کمبود روغن خوراکی و مرغ، چند هفته‌ای است که به بازار تخم مرغ هم رسیده و با اینکه مسئولان طی هفته‌های گذشته قول تنظیم بازار این محصول را داده بودند، اما این اتفاق نیفتاد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان، در این روز‌های کرونایی ایستادن در صف‌های دراز و طویل برای خرید برخی از اقلام اساسی و جست‌وجوی شهر برای اینکه فروشگاه‌های توزیع تخم مرغ با قیمت دولتی پیدا شود، برای خیلی از شهروندان اتفاق افتاده است.

این در حالی است که گلستان در زمینه تولید مرغ و تخم مرغ جزء استان‌های نخست کشور به شمار می‌رود، اما مشخص نیست کسانی که باید تولید و توزیع را مدیریت کنند، به چه کاری مشغول هستند؟

همین یکی دو ماه قبل بود که روغن خوراکی در فروشگاه‌های سطح شهر‌ها و روستا‌ها کمیاب و بعضاً نایاب شد، پس از آن مرغ از سفره خیلی‌ها پر کشید و حالا هم نوبت تخم مرغ است. متأسفانه برخی افراد سودجو سفره و معیشت مردم را نشانه گرفته‌اند و در این بین انگار عزم جدی برای برخورد با این افراد وجود ندارد.

برخی مسئولان می‌گویند این شرایط را از چند ماه قبل پیش‌بینی کرده بودند، اما نگفته‌اند در این مدت که فرصت داشتند تا جلوی ایجاد مشکل و بحران را بگیرند، چه کرده‌اند.

حالا هم که توپ در زمین تولیدکنندگان است، خیلی از آن‌ها افزایش قیمت دان مرغ و همچنین عدم همکاری بخش دولتی در تأمین دان با ارز ۴۲۰۰ تومانی را علت اصلی افزایش قیمت‌ها و وضعیت کنونی بازار می‌دانند. برخی تولیدکنندگان گلستانی محصول ترجیح می‌دهند تولیدات خود را به استان‌های دیگر بفرستند و با قیمت بیشتری به فروش برسانند.

تولید سالانه ۳۳ تا ۳۵ هزار تن تخم مرغ در استان گلستان سبب شده این استان، نام و نشانی در بازار مواد پروتئینی از جمله مرغ و تخم مرغ داشته باشد با این حال هر سال در مقاطع مختلف مشکلاتی برای مصرف کنندگان ایجاد می‌شود.

حسین طلوعیان، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان گلستان بار دیگر قول‌های هفته‌های گذشته را تکرار کرد و گفت: با تأمین تخم مرغ مورد نیاز استان توسط واحد‌های تولیدی، مشکل کمبود تخم مرغ در استان حل می‌شود.

او افزود: تخم مرغ مورد نیاز استان روزانه بین ۵۰ تا ۶۰ تن است و جهاد کشاورزی استان با انتخاب ۱۲ فارم از مجموع ۳۳ فارم مرغ تخم گذار استان متعهد به تأمین روزانه ۳۵ تن تخم مرغ جهت توزیع در بازار استان با قیمت تنظیم بازاری شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به بدقولی‌های جهاد کشاورزی و تولیدکنندگان بیان داشت: ما توقع داشتیم این میزان تأمین شود و به مرور به ۵۰ تن برسد تا بازار استان به یک ثبات دست پیدا کند، اما متأسفانه نه تنها این امر محقق نشد بلکه در طول شش روز گذشته واحد‌های تولیدی استان به جای این که ۲۱۳ تن تخم مرغ تحویل بدهند فقط ۱۶۰ تن تحویل داده‌اند، یعنی به یک چهارم تعهد خود عمل نکرده‌اند.

طلوعیان افزود: این شرایط باعث ایجاد کمبود تخم مرغ در بازار و در نتیجه هجوم مردم و ایجاد صف در محل‌های توزیع تخم مرغ تنظیم بازاری شده است.

او گفت: امروز در کارگروه تنظیم بازار افزایش قیمت تخم مرغ تصویب شده که امیدواریم این افزایش قیمت باعث شود که تولیدکنندگان تخم مرغ به تعهداتشان عمل کرده و وضعیت بازار بهتر و مشکل کمبود تخم مرغ در استان حل شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.