آیت پارسائیان کارشناس گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارداشت: امسال با افزایش ۱۰۰ هکتاری سطح زیرکشت زیره اراضی این محصول به ۴۰۰ هکتار رسید که تا کنون حدود ۲۸۰ تن زیره در این اراضی تولید شده است.
او افزود: عملکرد
برداشت زیره در استان اصفهان با ۷۰۰ کیلو زیره در هکتار در وضع متوسط است و شهرستان مبارکه با ۲۵۰ هکتار سطح زیر کشت زیره رتبه نخست را در برداشت این محصول در استان دارد.
کارشناس گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تاکید کرد: در سالهای پر باران و آبی امسال پیش بینی میشود سطح زیر کشت زیره در شهرستانهایی به خصوص مبارکه به هزار هکتار برسد.
پارسائیان گفت: در حال حاضر چیزی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر در حوزه کاشت و برداشت زیره در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند.
او درباره ایجاد طرحهای برند سازی و افزایش فروش محصول زیره استان اصفهان به دیگر بازارهای کشور ادامه داد: در تلاش هستیم تا با تشکیل یک شرکت تعاونی ویژه زیره کاران استان اصفهان اقدامات لازم را در راستای برند سازی و فروش این محصول محیا کنیم.
انتهای پیام/ی