سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۰ ترفند ضروری برای استفاده بهینه از پیام‌ رسان واتساپ

با وجود محبوبیت واتساپ بسیاری از کاربران از ویژگی های کاربردی آن خبر ندارند و با مطلع شدن از آن ها می توانند تجربه کاربری خود را بهبود بخشند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، نرم افزار واتساپ یکی از برترین و پرطرفدارترین برنامه‌های پیام‌رسان دنیا به حساب می‌آید که طی سال‌های گذشته با قدرت در بازار جهانی حضور داشته است. این برنامه که توسط شرکت فیسبوک در سال ۲۰۱۴ خریداری شد همچنان تحت نظر این مجموعه قرار دارد و توسط ابرقدرت فضای مجازی اداره می‌شود.

بسیاری از کاربران در دنیا به صورت روزانه از پیام‌رسان واتساپ استفاده می‌کنند اما دانش کافی راجع به قابلیت‌های ضروری این نرم افزار ندارند. شرکت فیسبوک سعی داشته طی سال‌های گذشته همواره قابلیت‌های مناسبی را برای کاربران خود عرضه کند، در نتیجه مطلع بودن از این ویژگی‌ها می‌تواند به طرفداران واتساپ کمک کند تا استفاده بهتری از نرم افزار مورد نظر داشته باشند.

به دنبال این مسائل تصمیم گرفته شده تا در این گزارش به ۱۰ مورد از ضروری‌ترین و مهم‌ترین قابلیت‌های نرم افزار واتساپ پرداخته شود تا افراد بتوانند بهترین استفاده را از این برنامه داشته باشند. با مطالعه این گزارش افراد قادر خواهند بود از ویژگی‌های تغییر ظاهر رابط کاربری، مدیریت اعلان‌ها به صورت دقیق و تنظیم امنیت حساب خود مطلع شوند.


بیشتر بخوانید


۱ - شخصی‌سازی کردن پس زمینه گفت‌وگوی شخصی

نرم افزار واتساپ از زمان انتشار و قرار گرفتن تحت نظارت شرکت فیسبوک تغییرات بسیاری را به خود دیده و اکنون به کاربران خود اجازه می‌دهد که تصویر پس زمینه گفت‌وگو‌های خود را تغییر دهند. این یعنی افراد می‌توانند به صورت دلخواه پس زمینه گفت‌وگو با یکی از دوستان خود را به شکلی خاص درآورند و تصویر والپیپر گفت‌وگو با همکار خود را به شکلی دیگر شخصی‌سازی کنند.

این قابلیت نه تنها به زیبایی محیط رابط کاربری کمک بسیاری می‌کند بلکه جلوی ارسال اشتباه پیام‌ها در گفت‌وگو‌های مختلف نیز می‌گیرد. برای انجام این کار کاربران اندرویدی باید به گفت‌وگوی مورد نظر رجوع کنند و با انتخاب گزینه سه نقطه در سمت راست صفحه به فهرست آن دسترسی پیدا کنند. از آن جا با انتخاب گزینه پس زمینه یا همان Wallpaper تعویض تصویر پس زمینه گفت‌وگو‌ها امکان‌پذیر خواهد شد. این عمل برای گوشی‌های شرکت اپل نیز مشابه است با این تفاوت که کاربران با گزینه پس زمینه و صدا یا همان Wallpaper & Sound مواجه خواهند شد.

۲ - ارسال پیام‌های موقت یا ناپدید شونده

پس از آن که نرم افزارها و پیام‌رسان‌های مختلف قابلیت ارسال پیام‌های مدت دار یا ناپدید شونده را به کاربران معرفی کردند، شرکت فیسبوک تصمیم گرفت این ویژگی را در نرم افزار خود قرار دهد و از دیگر برنامه‌ها عقب نماند. اکنون کاربران پیام‌رسان واتساپ می‌توانند به سادگی برای گفت‌وگوهای مختلف پیام موقت قرار دهند که پس از یک هفته به طور کلی از صفحات این پیام‌رسان حذف می‌شوند.

افراد برای دسترسی به این قابلیت می‌توانند وارد گفت‌وگوی مورد نظر شوند و اسم کاربر را لمس کنند، در صفحه باز شده جدید افراد شاهد گزینه Disappearing message یا همان پیام‌های ناپدید شونده هستند. گفتنی است؛ پیام‌هایی که افراد پیش از استفاده از قابلیت مذکور ارسال کرده‌اند تحت تأثیر این ویژگی قرار نخواهند گرفت و در جای خود باقی خواهند ماند.


بیشتر بخوانید


۳ - تغییر محیط کاربری به حالت تاریک

همانند بسیاری از برنامه‌های دیگر، نرم افزار واتساپ نیز از قابلیت برقراری حالت تاریک برای محیط کاربری خود برخوردار است. این ویژگی طی دو سال گذشته بین برنامه‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار شده و شرکت‌ها سعی دارند با ارائه این قابلیت کاربران را به استفاده از برنامه‌های خود در زمان‌های مختلف ترغیب کنند.

ویژگی‌ حالت تاریک باعث می‌شود چشم کاربران به هنگام استفاده از برنامه در شب کمتر اذیت شود. دارندگان گوشی‌های اندرویدی برای برقراری این قابلیت باید به بخش تنظیمات مراجعه کرده و وارد قسمت گفت‌وگو‌ها یا همان Chats شوند. در آن قسمت افراد با مراجعه به بخش حالت‌ها یا Theme می‌توانند گزینه‌ مورد نظر از بین سه مورد حالت تاریک، حالت روشن و پیش‌فرض برنامه یکی را انتخاب کنند. در گوشی‌های شرکت اپل حالت تاریک برنامه از تنظیمات مرکزی گوشی مدیریت می‌شود و افراد باید با مراجعه به تنظیمات اصلی به بخش Display & Brightness رفته و تغییرات لازم را صورت دهند.

۴ - اعمال سکوت بلند مدت در گفت‌وگو‌های مختلف

امکان اعمال سکوت بر روی گفت‌وگو‌های شلوغ مانند گروه‌ها مدت زیادی است که در واتساپ وجود دارد اما شرکت فیسبوک تصمیم گرفته تا ویژگی مورد نظر را توسعه دهد و دسترسی کاربران را با رشد مواجه کند. این مجموعه مدتی است که ویژگی ساکت کردن گفت‌وگو‌ها به صورت همیشگی را به کاربران ارائه داده و افراد می‌توانند با این کار دیگر اعلانی را از گفت‌وگو‌های مورد نظر خود دریافت نکنند.

برای این کار کاربران باید به گفت‌وگوی مد نظر خود مراجعه کنند و گزینه سکوت اعلان‌ها را فعال کنند. این فرآیند در هر دو سیستم عامل اندروید و iOS مشابه است و کاربران می‌توانند از ۸ ساعت تا بی‌نهایت گفت‌وگوی مورد نظر خود را در حالت ساکت قرار دهند.


بیشتر بخوانید


۵ - بررسی میزان استفاده از حافظه داخلی گوشی

برنامه واتساپ می‌تواند حجم زیادی از حافظه داخلی گوشی‌های هوشمند را در اختیار بگیرد. این فرآیند در صورت دریافت رسانه‌ها و تصاویر بیشتر افزایش پیدا می‌کند و ممکن است سرعت گوشی‌های هوشمند کاربران کند شود. شرکت فیسبوک برای کنترل این مشکل قابلیتی را در دسترس افراد قرار داده تا نظارتی مستقیم بر روی تأثیر واتساپ بر روی حافظه داخلی خود داشته باشند. افراد با مراجعه به بخش ذخیره سازی و داده‌ها می‌توانند به قسمت مدیریت ذخیره‌سازی مراجعه کنند و شاهد تأثیر این پیام‌رسان بر روی گوشی خود باشند. این بخش به افراد اجازه می‌دهد که در صورت تمایل فایل‌های غیر ضروری را پاک کنند.

۶ - افزایش میزان امنیت حساب کاربری

قابلیت افزایش امنیت حساب کاربری در حال حاضر تنها برای کاربران گوشی‌های iOS فعال است. افرادی که می‌خواهند از امنیت حساب کاربری خود مطمئن شوند می‌توانند برای باز کردن برنامه خود رمز‌های ورود با قابلیت اثر انگشت و یا سنسور تشخیص چهره بگذارند. برای این کار افراد کافی است به بخش تنظیمات وارد شوند و گزینه حساب کاربری را انتخاب کنند. پس از آن به اشخاص باید به بخش امنیت رفته و قفل صفحه را فعال کنند.


بیشتر بخوانید


۷ - غیر فعال کردن قابلیت اضافه شدن به گروه‌ها

با وجود آن که گفت‌وگوهای گروهی فواید خاص خود را دارند اما برخی اوقات کاربر نیاز دارد تا فاصله خود را در فضای مجازی با گروه‌های غیر ضروری حفظ کند. به همین دلیل شرکت فیسبوک قابلیتی را در اختیار کاربران خود قرار داده تا در صورت تمایل امکان اضافه شدن به گروه‌ها را مدیریت کنند. برای این کار کاربران اندرویدی و iOS باید به بخش تنظیمات مراجعه کنند و سپس به مدیریت حساب کاربری خود بروند. از آن جا گزینه امنیت را انتخاب کرده و به قسمت گروه‌ها مراجعه کنند. در این بخش افراد می‌توانند با توجه به تمایلات خود قابلیت افزوده شدن به گروه را شخصی‌سازی کنند.

۸ - استفاده از نرم افزار واتساپ در رایانه‌های شخصی

کاربران و طرفداران پیام‌رسان واتساپ می‌توانند به راحتی این برنامه را از طریق نسخه وب و یا نرم افزار آن در رایانه‌های شخصی استفاده کنند. این پیام‌رسان به خوبی در نسخه‌های رایانه‌های شخصی فعالیت می‌کند و سرعت خوبی را به کاربران ارائه می‌دهد. گفتنی است؛ کاربران واتساپ باید بدانند تفاوت بسیاری بین نسخه صفحات وی این برنامه با نمونه نرم افزار آن در رایانه‌ها وجود ندارد و آن‌ها باید بر اساس راحتی خود یکی از گزینه‌ها را انتخاب کنند. هر دو نسخه مذکور از طریق وبسایت رسمی واتساپ قابل دریافت هستند.


بیشتر بخوانید


۹ - شخصی‌سازی و پیکربندی اعلان‌ها

کاربرانی که از نرم افزار واتساپ به صورت روزانه استفاده می‌کنند با استفاده از قابلیت شخصی‌سازی اعلان‌ها می‌توانند به خود کمک بزرگی کنند. این افراد قادر خواهند بود که اعلان‌های مختلفی را برای کاربران متفاوت در نظر بگیرند تا بر اساس صدای ایجاد شده ضرورت پاسخگویی به گفت‌وگوی خود را متوجه شوند. برای این کار کافی است کاربران پس از مراجعه به تنظیمات به بخش اعلان‌های سفارشی رفته و تغییرات مورد نظر خود را پیاده سازی کنند.

۱۰ - تهیه نسخه پشتیبان از داده‌های واتساپ با استفاده از برنامه‌های Google Drive یا iCloud

برنامه واتساپ از قابلیت پشتیبان‌گیری قدرتمندی برخوردار است که داده‌های کاربران را بر روی حساب شخصی آن‌ها بر روی برنامه‌های گوگل درایو و یا آی کلاود ذخیره می‌کند. این قابلیت به افراد اجازه می‌دهد به سادگی گوشی خود را عوض کنند و داده‌های خود را نگه‌ دارند. برای پشتیبان‌گیری به صورت دستی افراد باید به تنظیمات برنامه خود مراجعه کرده و به بخش پشتیبانی گفت‌وگو بروند. گفتنی است؛ نسخه‌های پشتیبان توسط رمزگذاری بینهایت واتساپ حفاظت نمی‌شوند.

گزارش از امین وصالی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۱۶ ۱۰ دی ۱۳۹۹
برا اینکه پیامهای پاک شده و دوباره بیارم چیکارکنم
سید مرتضی
۲۲:۵۸ ۰۹ دی ۱۳۹۹
سلام ،کاغذدیواری واتساپ برای یدونه مخاطب فعال نمیشه کلا صحفه برنامه عوض میشه بصورت تکی انجام نمیشه وهرمخاطب نمیشه یدونه عکس پس زمینه داشته باشد