سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با پویش بخشش اجاره بها در آذرماه؛

مالکان ۲ میلیارد تومان اجاره مغازه‌های خود را بخشیدند

نایب رئیس اتاق اصناف همدان گفت: مالکان مغازه‌های همدان، برای کمک به مشاغل آسیب دیده از کرونا، ۲ میلیارد تومان اجاره مغازه‌های خود را در آذرماه بخشیدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، احمد گازرانی, نایب رئیس اتاق اصناف همدان او با اشاره به پویش «بخشش اجاره بها» و پویش «سود کمتر، برکت بیشتر» در بین صنوف همدانی، ادامه داد: در آذرماه نیز این دو پویش در همدان به راه افتاد که کسبه و مالکان همراهی خوبی داشتند به طوریکه در آذرماه دو میلیارد تومان اجاره بهای صنوف بخشیده شد.

او یادآدر شد:در پویش بخشش اجاره‌بها که در شب عید در بین کسبه همدانی راه افتاد، همکاری بسیار خوبی بین مالکان و بازاریان رخ داد به‌طوریکه مالکان همدانی ۱۰ میلیارد تومان اجاره بهای خود را بخشیدند.

نایب رئیس اتاق اصناف همدان با اشاره به اینکه تالاردارها بیشترین آسیب را از کرونا دیدند، اظهار کرد: تغییر مشاغل یک آسیب است و با ورشکستگی کسبه و صنوف مختلف  شغل های زیادی از دست می‌دهیم که بعدها برای احیای این مشاغل باید هزینه زیادی بدهیم بنابراین باید در این زمینه بسته‌های حمایتی بیشتری به کسبه داده شود.

گازرانی افزود: با شیوع ویروس کرونا و عدم فعالیت برخی از صنوف شاهد تعطیلی و تغییر شغل در این رسته‌های شغلی هستیم به طوریکه امروز شاهد هستیم تالارهای وحدت، اقاقیا و آپادانای همدان که از تالارهای معروف و باسابقه همدان بودند، به فروشگاه‌های زنجیره‌ای تبدیل شده اند.

او با تأکید بر اینکه مراجعه مردم به بازار کم شده است، تصریح کرد: اکثر صنوف مانند آرایشگران زنانه، فروشگاه های پوشاک، کیف و کفش  از شیوع کرونا آسیب دیده اند و نمی‌توانند به تعهدات خود عمل کنند.

نایب رئیس اتاق اصناف همدان با اشاره به اینکه اعتبار چندین و چند ساله کسبه همدانی از بین رفته است، یادآور شد: روزانه شاهد هستیم طلبکاران درگیر گرفتن مطالبات خود از کسبه هستند و کسبه هم در این شرایط واقعاً توان پرداخت تعهدات خود را ندارند.

گازرانی درباره وضعیت تولیدی‌ها نیز بیان کرد: وقتی بازار توزیع تعطیل شود، تولید هم ضعیف می‌شود و امروز شاهد ضعف در تولید هستیم به‌طوریکه بسیاری از تولیدی‌های پوشاک و کیف و کفش  با چنگ و دندان نیروهای متخصصی که سال ها پرورش دادند را نگه داشتند و به دنبال سوددهی نیستند.

او با تأکید بر اینکه در روزهای کرونایی بازار هم در خط مقدم قرار داشت، افزود: بازاریان همدان در شرایط خطرناک کرونا برای خدمات دهی به مردم فعال هستند و امروز نباید فراموش کنیم این افراد هم در خط مقدم بودند و بیشتر آن ها  ورشکست شدند بنابراین باید بسته حمایتی و یارانه‌ای به این کسبه داده شود.

نایب رئیس اتاق اصناف همدان با بیان اینکه کسبه برای پرداخت قبوض تحت فشار هستند، از شرکت‌های خدمات رسان از جمله آب، برق و مخابرات خواست نگاه دلسوزانه‌ای به کسبه داشته باشند.

انتهای پیام/غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.