منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موضوع حذف سهمیه های کنکور که اعتراضات فراوانی را به دنبال داشته است، گفت: تنها سهمیهای که در کنکور سراسری داریم، سهمیه ایثارگران است که مبتنی بر قانون مجلس شورای اسلامی است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: تصمیم گیری درباره سهمیه ایثارگران، تغییر قانون است و مجلس شورای اسلامی باید خودش اقدامی برای حذف آنها انجام دهد.
به گفته این مقام مسئول، وزارت علوم سال ۹۷ طرح پیشنهادی برای ساماندهی سهمیه های را به صورت لایحه به مجلس شورای اسلامی ارائه داد که رای نیاورد.
غلامی ادامه داد: وزارت علوم بعد از این اتفاق تصمیم گرفت موضوع ساماندهی سهمیه های را از کانال شورای عالی انقلاب فرهنگی دنبال کند که با توجه به قانون مجلس در این باره ترجیح داده شد که مجلس این موضوع را بررسی کند اما این امر با پایان عمر مجلس سابق به پایان رسید.
او در ادامه درباره حواشی پیرامون اقدامات دانشگاه فرهنگیان گفت: دانشگاه فرهنگیان زیر نظر وزارت آموزش و پرورش است و نظارت عالیه بر آن به عهده وزارت آموزش و پرورش است.
غلامی گفت: در وزارت علوم در زمینه آئین نامهها و ضوابط دانشگاهی مثل دانشگاه فرهنگیان نظارت میکنیم اگر موردی پیش بیاید وزیر آموزش و پرورش عهده دار است.
او درباره اقدامات وزارت علوم به حواشی مطرح شده پیرامون اقدامات رئیس این دانشگاه بیان کرد: ما در این زمینه ورود نکرده ایم اما برای انتصاب رئیس دانشگاه فرهنگیان نظر وزیر علوم هم مطرح است. درباره حواشی مطرح شده درباره اقدامات دانشگاه فرهنگیان هنوز چیزی به وزارت علوم رسما اعلام نشده است.
بیشتر بخوانید
گفتنی است، برخی گزارشها از دانشگاه فرهنگیان شائبهای به دنبال دارد مبنی بر اینکه برخی مدیران دانشگاه کتابهای تالیفی خود را با هزینه این مجموعه میان دانشجو معلمان انحصاری عرضه میکنند. طبق گزارشهای خرید حدود ۲۰ هزار جلد کتاب برای توزیع میان دانشجو معلمان با هدف شرکت در مسابقات کتابخوانی یا کتابی دیگر آن هم با ادعای کمک به روند آموزشی دانشجو معلمان با قیمتهایی به ارزش ۴۹ هزار و ۳۴ هزار تومان که در مجموع درآمد نجومی را شامل میشود، جای سوال دارد.
این کتابها به رایگان میان دانشجو معلمان توزیع شده است و در مراسم و برنامههای گوناگون دانشگاه به عنوان هدیه و بسته فرهنگی برنامه توزیع شده است که در ظاهر هدف بالا بردن سرانه مطالعه و آموزش به دانشجومعلمان را دنبال میکند و در باطن عایدات قابل توجهی برای مدیرانی دارد که در کنار آموزش به این دانشجومعلمان دغدغه مالی خود را پاسخگو هستند.
انتهای پیام/
هست دوست عزیزم همینطور که سهمیه ي مناطق محروم داریم
( يعني شرايط يك دانش اموز تهراني با دانش اموز یکی روستاهاي زاهدان یکسان
نیست) سهمیه ي ایثارگران ۲۵ درصد و بالاتر به جهت جبران فرصت از دست رفته است زماني رو که يك دانش اموز میتونه ۱۲ ساعت درس بخونه يك فرزند جانباز معمولا
بخاطر مشکلاتی مانند نگهداري از پدر
پوشك کردن پدر و بیمارستان بردت و مشغله هاي فروان براي سلامتي ایثارگر نمیتونه صرف درس کنه و معمولا ۸ تا ۱۰ ساعت رو صرف نگهداري پدر و خيلي
مسائل مربوطه میکنند
مسلهت مملکت هم نیست یه عده بی سواد با سهمیه مدرک بگیرند و با سهمیه استخدام بشوند