سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خواص علف لیمو برای سلامتی + نحوه مصرف

علف لیمو یکی از گیاهان معطر بوده که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اورگانیک فکتس، گیاه علف لیمو که با نام چمن معطر نیز شناخته می‌شود، یک گیاه استوایی از راسته گندم سانان است. این گیاه دارای خواص بسیار زیادی است و مردم از دیرباز از آن برای معطر کردن غذا استفاده می‌کنند.

تحقیقات متعدد نشان داده است این گیاه دارای خواص ضدسرطان، ضدنفخ، ضد کرم‌های دستگاه گوارش، آنتی باکتریال، و ضدقارچ است. از این رو، علاوه بر معطر کردن رژیم غذایی، می‌توان از آن به عنوان یکی از گیاهان دارویی بهره گرفت.

چگونه می‌توانیم علف لیمو را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟

برای این کار ابتدا برگ‌های سفت خارجی آن را با انگشتان خود جدا کرده و بخش‌های نرم داخلی این گیاه را انتخاب کنید. می‌توانید آن را به اندازه دلخواه برش بزنید. می‌توان از تمامی بخش‌های این گیاه برای معطر کردن سوپ استفاده کرد، اما پیش از مصرف باید آن را از داخل قابلمه خارج کرده و دور بریزید.

همچنین این گیاه را می‌توانید به صورت چای دم کرده و مصرف کنید. برای این کار از ساقه این گیاه استفاده کرده و آن را به صورت تکه‌های کوچک برش دهید. سپس آن را در آب جوش ریخته و اجازه دهید دم بکشد.

همچنین برای سالاد و پاستا می‌توانید از بخش‌های نرم این گیاه استفاده کنید. برای جلوگیری از طعم تند علف لیمو می‌توانید آن را به صورت نیم پز استفاده کنید.

علف لیمو قابلیت ماندگاری مناسبی دارد. می‌توانید این گیاه را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرده و به مرور مصرف کنید. همچنین این گیاه قابلیت مناسبی برای فریز شدن دارد. می‌توانید این گیاه را در فریزر نگهداری کرده و به تدریج مصرف کنید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۴۵ ۰۷ دی ۱۳۹۹
مگه تو ایران هست؟
ناشناس
۱۶:۲۶ ۰۵ دی ۱۳۹۹
علف لیمو،اولین باره اسمش رومیشنوم کجاهارشدمیکنه
......
۰۷:۴۹ ۱۳ دی ۱۳۹۹
استان هرمزگان .