به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، مرکز بهداشت قم اعلام کرد: یک واحد کارگاه بسته بندی نمک در قم به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشت فردی، بهداشت وسایل و ابزار، مشکلات ساختمانی فراوان و نداشتن مدارک بهداشتی لازم جهت فعالیت از سوی بازرسان مرکز بهداشت قم پلمب شد.
در این کارگاه ۳ تن نمک به دلیل نداشتن سیب سلامت، علامت استاندارد، تاریخ تولید، تاریخ انقضا، آدرس محل تولید و سایر مجوزهای موردنیاز توقیف شد.
شهروندان هر گونه تخلف بهداشتی را با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.
انتهای پیام/ش