سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زالی :

ویروس جدیدی در کار نیست

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا گفت:ویروس جهش یافته‌ی کرونا صرفا قابلیت شیوع بیشتری دارد و افزایش میزانِ مرگ و میر آن در دست تحقیق است.

به گزارش خبرنگارحوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته کماکان ۲۵۰۰ بیمار بستری در مجموع تخت‌های تخصیص یافته به بیماران کرونایی در استان تهران که بالغ بر ۹۳۴ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ادامه داد: ۳۷۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستان‌های استان تهران ترخیص و حدود ۲۹۰ نفر بیمار جدید در مجموع در بیمارستان‌های تهران پذیرش شدند و متاسفانه ۳۷ نفر از افراد تاکنون در ۲۴ ساعت اخیر در بیمارستان‌های تهران بر اثر کرونا با تشخیص قطعی کرونا فوت شدند.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا عنوان کرد: اکثر شهرستان‌های استان تهران در هفته‌ی جاری هم کماکان وضعیتشان با افزایش شاخص‌ها نارنجی بود و محدودیت‌های در نظر گرفته برای شهر‌های نارنجی همچنان ادامه دارد و تا هفته‌ی آینده تمدید خواهد شد.

زالی همچنین در مورد ویروس جدید گفت: ویروس جدیدی در کار نیست و در واقع یک جهشی در این ویروس ایجاد شده که یک واریانت جدید ازاین ویروس در انگلستان هم شکل گرفته و عمدتا در لندن و نواحی جنوب شرقی انگلستان این پدیده رخ داده است و این که چه زمانی دقیقا رخ داده به صورت قطعی نمیتوان نظر داد، ولی با توجه به اینکه در کشور انگلستان از نظر سِکوئِنسینگ ویروس‌ها هم نسبت به شیوع بالاتری در موارد قبلی هم گزارش شده بنابراین قابل انتظار است که این واریانت جدید هم در مناطق جنوب شرقی انگلستان بیشتر جلب توجه کرده باشد.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا افزود: چیزی که تا کنون اثبات شده این است که این جهش منجر به واریانت جدید از ویروس شده که میزان انتقال آن بیشتر خواهد بود و سرایت پذیری‌اش بین ۵۰ تا ۷۰ درصد نسبت به سوژ‌های متعارف افزایش خواهد داشت. به نظر می‌رسد بخشی ازاین تغییر جهش با جهشی که در سواحل آفریقای جنوبی در گذشته صورت گرفته بود شباهت قابل توجهی داشته باشد.

زالی خاطر نشان کرد: فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک همچنان در برابر این واریانت تاثیرگذار است، اما در مورد اثر بخشی واکسن و درمان دارویی همچنان باید منتظر باشیم و مطالعات دقیقتری حاصل شود.


بیشتر بخوانید:
مشکل اصلی واردات واکسن، تحریم است/ کرونای انگلیسی عامل افزایش مرگ و میر‌های اخیر در ایران


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۳۵ ۰۴ دی ۱۳۹۹
تمام دنیا رو ریخته بهم بعد تو داستان تعریف میکنی مانند پارسال خانم دکتر مجری میگفت مثل سرماخوردگیه منم گرفتم و خوب شدم از این چرت و پرتها پس چرا پروازها رو لغو کردید
عمار
۰۹:۲۶ ۰۴ دی ۱۳۹۹
واقعااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان !!! .
ناشناس
۰۸:۵۲ ۰۴ دی ۱۳۹۹
شما همون اول کرونا رو هم منکر می شدین، این شد. خدا بخیر کنه
ناشناس
۰۷:۰۰ ۰۴ دی ۱۳۹۹
متاسفمم
پیمان اشراقی
۰۶:۵۱ ۰۴ دی ۱۳۹۹
سلام ،

امید اینکه با رعایت مردم و دسترسی به موقع به واکسن هر چه زودتر بیماری ریشه کن شود .
ناشناس
۰۵:۰۳ ۰۴ دی ۱۳۹۹
خب وقتي سرايتش بيشتره مردم بيشتري هم ميگيرن و آمار هم ميره بالاتر
احسان
۰۳:۱۶ ۰۴ دی ۱۳۹۹
ویروس کرونا از اول هم برای میزان کشندگی ترسناک نشد،اونی که این ویروس رو بسیار خطرناک کرده سرعت انتقال ویروسِ که در نهایت باعث مبتلاهای بیشتر و مرگ و میرهای بیشتر میشه،کرونای انگلیسی این موضوع رو حدود 10 برابر کرده
ناشناس
۲۳:۵۶ ۰۳ دی ۱۳۹۹
خب چه فرقی می کند جهش یافته رو میگن ویروس جدید این ویروس از سوی سازندگانش تقویت شده
ناشناس
۲۳:۲۸ ۰۳ دی ۱۳۹۹
کرو نا هم اومد گفتید چیزی نیست
ناشناس
۲۳:۲۳ ۰۳ دی ۱۳۹۹
منکه باورم نمیشه
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۳ دی ۱۳۹۹
وقتی کرونا تو چین بود هم میگفتن مرگ و میر کمه شبیه سرما خوردگیه نیازی نیست همه ماسک بزنن و از این حرفا