سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور مطرح کرد؛

تماس تلفنی بیش از یک میلیون نفر با ۱۴۸۰ برای دریافت خدمات مشاوره

وحیدنیا درباره آخرین وضعیت برقراری تماس‌ تلفنی شهروندان با خط ۱۴۸۰، توضیحاتی داد.

بهزاد وحیدنیا مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بیشترین تماس‌های مخاطبان با شماره تلفن ۱۴۸۰ اظهار کرد: خط تلفنی ۱۴۸۰ برای ارزیابی اولیه و ارائه راهنمایی روانشناسی به مخاطبان از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب در حال خدمت رسانی به هموطنان است.

وی با بیان اینکه بعد از دریافت راهنمایی‌های اولیه از طریق این خط تلفنی، اگر افراد نیازمند دریافت خدمات تخصصی باشند به مراکز ارجاع داده می‌شوند، گفت: خط تلفنی ۱۴۸۰ مباحث متعددی از جمله مشاوره برای کودکان نوجوانان و خانواده وجود دارد و درباره مسائل روز نیز آمادگی ارائه مشاوره تخصصی را دارند.

وحیدنیا بیان کرد: در حوزه فرزندپروری دیجیتالی و تغییر رفتار والدین و اعتیاد کودکان به فضای مجازی مخاطبان می‌توانند راهکارهایی را از مشاوران و روانشناسان دریافت کنند.

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: دریافت خدمات مشاوره درباره افسردگی کودکان پیش فعالی کودکان و سایر موضوعات نیز توسط مشاوران سازمان بهزیستی امکان پذیر است.

وی با اشاره به اینکه در ۳۱ استان خط تلفنی ۱۴۸۰ فعال است، افزود: در یک ماه تقریباً به ۱۳۰ هزار تماس پاسخ داده می‌شود، همچنین از ابتدای شیوع ویروس کرونا و افزایش نگرانی‌ و استرس‌ هموطنان به حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تماس با خط تلفنی ۱۴۸۰ پاسخ داده شده است.


بیشتر بخوانید


وحیدنیا درباره گزارش‌های مربوط به نگرانی والدین درباره فعالیت فرزندان نوجوانشان در فضای مجازی تصریح کرد: انتشار فیلم گفت‌وگوی نوجوان ۱۴ ساله با بلاگر زن در فضای مجازی، نگرانی جامعه و والدین را در خصوص فرزندانشان به دنبال داشت، اما باید این نکته به خانواده یاد آوری گردد که سواد رسانه‌ای خود را بالا برده و در تربیت فرزندان خود از موضع فعال عمل کنند.

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه والدین باید محیط امنی را برای فرزندان خود فراهم کنند، گفت: والدین باید با فرزندان خود که در سن بلوغ و نوجوانی هستند ارتباط موثری داشته باشند همچنین با تربیت صحیح و نظارت بر کودکان و نوجوانان شرایط مناسبی را برای دوره های تحولی آنها فراهم کنند.

وی خاطرنشان کرد: نمی‌توانیم ادعا کرد بعد از انتشار این کلیپ در فضای مجازی مشخصا تماس‌هایی از طرف والدین صورت گرفته است اما همزمان با تداوم شیوع کرونا و خانه نشینی نوجوانان و در دسترس بودن فضای مجازی والدین نگرانی‌های زیادی در این خصوص داشته‌اند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.